Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οικονομική ενίσχυση ζητά ο δήμος Μανταμάδου

Εκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους 220.000 ευρώ, για τις σημαντικές ζημιές που υπέστη η αγροτική οικονομία και η υποδομή του δήμου Μανταμάδου, ζητά από τον υπουργό Εσωτερικών, ο δήμαρχος, Δ. Καρατζιτζής.

Σε επιστολή του προς τον Κ. Σκανδαλίδη ο δήμαρχος Μανταμάδου υπογραμμίζει ότι «με τις πρόσφατες χιονοπτώσεις, τις συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις και τους παγετούς προξενήθηκαν μεγάλες ζημιές στους αγροτικούς δρόμους, με αποτέλεσμα αυτοί να έχουν καταστεί αδιάβατοι και πολλά τεχνικά έργα να έχουν καταστραφεί». Επίσης - όπως συμπληρώνει - σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης των χωριών, όπου το πρόβλημα παραμένει παρά τις προσπάθειες αποκατάστασης. Μεγάλες είναι τέλος και οι ζημιές που έχουν προκληθεί σε όλες τις υποδομές που σχετίζονται με την αγροτική οικονομία.

Στην επιστολή του ο δήμαρχος υπενθυμίζει στον υπουργό πως θα πρέπει να υπάρξει ειδική μέριμνα για την αποζημίωση των αγροτών οι οποίοι έχουν υποστεί σημαντικές καταστροφές στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο καθώς και στις αγροτοκτηνοτροφικές υποδομές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ