Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Αύριο στην Αθήνα το μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού

Στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος η συγκέντρωση

Δυναμικό «παρών» δίνουν αύριο Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας οι συνταξιούχοι που καταφτάνουν από όλη τη χώρα στην πανελλαδική συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, διατρανώνοντας την απόφασή τους να συνεχίσουν τον αγώνα για τα δίκαια αιτήματά τους.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην τελευταία της συνεδρίαση η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων εξέτασε την πορεία της οργάνωσης του συλλαλητηρίου, ενώ καλεί τους συνταξιούχους όλης της χώρας να τιμήσουν αγωνιστικά την Παγκόσμια Μέρα Συνταξιούχων και να διατρανώσουν τα δίκαια αιτήματά τους, παίρνοντας ταυτόχρονα όλα τα μέτρα προστασίας.

Οι συνταξιούχοι κλιμακώνουν την πάλη τους και διεκδικούν όλα όσα τους έχουν αφαιρεθεί: Επιστροφή όλων των αναδρομικών χωρίς δικαστήρια και προαπαιτούμενα, ουσιαστικά μέτρα για ενίσχυση της Υγείας, κατώτατη σύνταξη 600 ευρώ, κατάργηση της «εισφοράς αλληλεγγύης», απόδοση του 0,5% του προϋπολογισμού που έχει νομοθετηθεί, όπως και της 13ης και 14ης σύνταξης, να μειωθούν οι τιμές στα βασικά είδη κατανάλωσης, να σταματήσουν η φοροληστεία και οι πλειστηριασμοί κ.λπ.

Στην πανελλαδική συγκέντρωση καλεί και η Κίνηση για την Εθνική Αμυνα (ΚΕΘΑ), ενώ ανάλογο κάλεσμα απευθύνει η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ