Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Το Σάββατο η συναυλία που διοργανώνει το ΣΕΤΗΠ

Συναυλία οργανώνει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ) το Σάββατο 9 Οκτώβρη, στις 9 μ.μ., στο γήπεδο Αγίου Ιερόθεου, στο Περιστέρι (μετρό Ανθούπολης). Τραγουδούν: Κίτρινα Ποδήλατα. Opening act: Φρανκ και το Σφάλμα. Στην ανακοίνωση - κάλεσμα το Συνδικάτο αναφέρει: «Μέσα σε μια περίοδο που οι αγωνιστικές διεργασίες κορυφώνονται, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία παλιά και νέα μέλη να βρεθούμε από κοντά, να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε. Σας περιμένουμε να ενώσουμε τις φωνές μας, να ενισχύσουμε το Συνδικάτο μας». Η είσοδος θα γίνεται με πρόσκληση και στη συναυλία θα τηρούνται τα μέτρα προστασίας.

Το Συνδικάτο προχωρά σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 17 Οκτώβρη και διενέργεια αρχαιρεσιών την περίοδο 1 - 14 Νοέμβρη.

Επίσης, την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση προγραμματίζει το Σωματείο Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Θεσσαλονίκης (ΣΕΤΗΠ), την Κυριακή 10 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και καλεί σε μαζική συμμετοχή τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ