Τρίτη 26 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Βρώμικες ειδήσεις για να «ξεπλυθεί» η εργοδοσία

«Ο συνάδελφός μας σκοτώθηκε στην αρχή της βάρδιάς του», ξεκαθαρίζουν οι εργαζόμενοι

Τη «βρώμικη είδηση» που διακινούσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ και αναπαρήγαγαν ΜΜΕ, ότι ο εργαζόμενος που σκοτώθηκε χτες στη γερανογέφυρα της COSCO «μόλις είχε σχολάσει και επέστρεψε να πάρει από το σημείο κάποια προσωπικά αντικείμενα», κατήγγειλαν αμέσως μόλις το αντιλήφθηκαν οι εργαζόμενοι.

Η «είδηση» που κυκλοφόρησε, προφανώς κατ' εντολή της εργοδοσίας, είχε στόχο να κρύψει τις ευθύνες γι' αυτό το νέο έγκλημα καθώς το εργατικό δυστύχημα έγινε εν ώρα εργασίας, ανέφεραν.

«Ο συνάδελφός μαςδούλευε στη βάρδια 3-11, δούλευε στη γερανογέφυρα 10», τόνισε ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Σωματείου. Σημείωσε ότι το τραγικό δυστύχημα έγινε «περίπου στην αρχή της βάρδιας» και «όποιος αναπαράγει το αντίθετο είναι ψεύτης και έχει την ευθύνη γι' αυτά τα οποία λέει. Πρόκειται για «βρώμα που έχει βγει για να "ξεπλύνει" ευθύνες άλλων», τόνισε.

Σύγχυση στην «Αυγή»;

Κι ενώ η καταγγελία από τους εργαζόμενους, οι οποίοι καλούσαν τα ΜΜΕ να πάψουν να αναπαράγουν τη βρωμιά της εργοδοσίας, είχε ήδη κυκλοφορήσει από τις 9 το βράδυ, η ηλεκτρονική «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι και αργά το βράδυ συνέχιζε να αναπαράγει το συγκεκριμένο «ραβασάκι». Τι να σκεφτεί κανείς; Είτε βρίσκονται σε σύγχυση εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είτε χειροτερεύει η ...τύφλωσή τους από τα νούμερα της κερδοφορίας της «εμβληματικής επένδυσης» - όπως την χαρακτηρίζουν - για την οποία «μάτωσε» και η δική τους κυβέρνηση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ