Σάββατο 6 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 7 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Με το κουπόνι παντού για την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ

Μετά την ενθαρρυντική έναρξη και με την κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου στο πρώτο «κλείσιμο» να βρίσκεται στο 25,96%, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ συνεχίζουν ακούραστα στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης. Με το κουπόνι παντού απευθύνονται θαρρετά στους εργαζόμενους και στις λαϊκές οικογένειες, σε όλους εκείνους όπου αυτές τις μέρες φτάνει το κάλεσμα του ΚΚΕ για αγωνιστική συμπόρευση.

Από κοντά συνεχίζεται και η προσπάθεια ένταξης φίλων και οπαδών, ανθρώπων που έχουν δράση στο κίνημα, έτσι ώστε να πολλαπλασιαστούν οι δυνάμεις που δίνουν τη μάχη, οι άνθρωποι στους οποίους θα φτάσει το κουπόνι και να διευρυνθεί ο κύκλος κάθε ΚΟΒ. Ξεχωρίζει επίσης η καλλιέργεια κλίματος άμιλλας μεταξύ των Οργανώσεων, ανεβάζοντας έτσι την προσωπική και συλλογική προσπάθεια να πιαστούν ακόμα πιο φιλόδοξοι στόχοι, κάνοντας όλοι το «βήμα παραπάνω».

Για την προσπάθεια αυτή μας μιλάει ο Νίκος Μπουκουβάλας, Γραμματέας της ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής, η οποία στο πρώτο «κλείσιμο» ξεπέρασε το 30% του πλάνου της: «Αξιοποιώντας τη μάχη της απεργίας του κλάδου στις 4 Νοέμβρη που προηγήθηκε, αλλά και στους αγώνες του επόμενου διαστήματος, οι δυνάμεις μας είναι σε κίνηση, σε επαφή με εργατόκοσμο σε χώρους δουλειάς και γειτονιές. Διευρύνοντας τον κόσμο όπου απευθυνόμαστε με βάση το Κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης μαζί με τους κομμουνιστές σε αυτές τις μάχες, μέσα από συσκέψεις, εξορμήσεις, περιοδείες και συγκεντρώσεις σε χώρους δουλειάς, παράλληλα δυναμώνουμε το κάλεσμα οικονομικής στήριξης του Κόμματος, εξαντλούμε όλα τα περιθώρια για να πιαστούν οι στόχοι της Οικονομικής Εξόρμησης».

Μία από τις πολλές ξεχωριστές στιγμές στη μάχη που τώρα ξεκινάει, ήταν και η προσφορά 120 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Μαλαγαρδή, από μετανάστες εργάτες και τις οικογένειές τους στο πλαίσιο σύσκεψης που διοργάνωσαν οι ΚΟ Κορυδαλλού. Είναι σημάδι της αναγνώρισης που υπάρχει από τους μετανάστες, στην περιοχή και ευρύτερα, για τη δράση του ΚΚΕ, που αδιαλείπτως περιλαμβάνει την ενίσχυση του κοινού αγώνα Ελλήνων και ξένων εργαζομένων. Είναι μια προσφορά που γεμίζει κουράγιο και αισιοδοξία τις δυνάμεις του Κόμματος για τη συνέχεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ