Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Την Παρασκευή οι εκλογές στην Πανελλήνια Ενωση Φιλολόγων

Φιλόλογοι της δημόσιας και ιδιωτικής Εκπαίδευσης καθώς και πτυχιούχοι Φιλοσοφικής σε όλη την Ελλάδα ψηφίζουν στις εκλογές της Πανελλήνιας Ενωσης Φιλολόγων (ΠΕΦ) στις 17 Δεκέμβρη.

Κοινό κάλεσμα μαζικής συμμετοχής απευθύνουν δέκα υποψήφιοι: Αβραμίδου Νατάσα, Κάρτσακα Χρυσούλα, Αθανασόπουλος Φίλιππος, Δουλκέρης Μιχάλης, Σαραντόπουλος Γιώργος, Καρακώνης Γιώργος, Ντιντή Λεμονιά, Καλόβουλος Αντώνης, Πεσκετζή Μαρία και Παπαδόπουλος Μπάμπης.

Στο κάλεσμά τους προτρέπουν να ψηφιστούν φιλόλογοι που εναντιώνονται από επιστημονική, παιδαγωγική σκοπιά στις εκπαιδευτικές αλλαγές που προωθούν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, που μαζί με άλλα μέλη επιστημονικών Ενώσεων παλεύουν να ανοίξει πιο συστηματικά η συζήτηση ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς, στα σωματεία τους, αλλά και στις επιστημονικές Ενώσεις πάνω στο περιεχόμενο της σχολικής γνώσης, ιδεολογικό και επιστημονικό, να ανοιχτούν δίαυλοι ενημέρωσης και κοινής δράσης με τους γονείς των μαθητών, να οργανωθεί η αντιπαράθεση με το αντιδραστικό περιεχόμενο του σχολείου.

Η ψηφοφορία στην Αθήνα γίνεται στα γραφεία της ΠΕΦ (Πολυτεχνείου 6), από 9 π.μ. έως 7 μ.μ. ή ταχυδρομικώς, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της Ενωσης (οι επιστολικές ψήφοι πρέπει να σταλούν εγκαίρως, ώστε στις 17 Δεκέμβρη να παραληφθούν από την Εφορευτική Επιτροπή).

Αναλυτικά οδηγίες για τη συμμετοχή στις εκλογές υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ενωσης (http://www.p-e-f.gr/).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ