Κυριακή 17 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σύννεφο οι διαβεβαιώσεις, αλλά το χρέος μένει

Το θέμα των οφειλών της κυβέρνησης προς τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) συζητήθηκε στη Βουλή -την 1.12.2001- μετά από Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Σπ. Στριφτάρη.

Απαντώντας ο υφυπουργός Εργασίας Ρ. Σπυρόπουλος έλεγε: «Είναι σύνηθες φαινόμενο σ' αυτήν την περίοδο τα κόμματα της μείζονος και της ελάσσονος Αντιπολίτευσης να επιχειρούν να διαμορφώσουν με όρους σύγχυσης, αποπροσανατολισμού, πανικού θα έλεγα, όχι μόνο στους συνταξιούχους αλλά ίσως και στην αγορά... Συγκροτήθηκε λοιπόν μια κοινή επιτροπή από τα μέσα του Σεπτέμβρη. Σε 15 μέρες περίπου θα ολοκληρωθεί η πιστοποίηση των οφειλών του Δημοσίου προς το εν λόγω ταμείο και σε κάθε περίπτωση θα γίνει πλήρης αρίθμηση των οφειλών του Δημοσίου προς το ενοποιημένο ταμείο. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κανένα πρόβλημα, είμαστε σε επαφή με τη διοίκηση του ταμείου, υπάρχουν συχνές επαφές, ολοκλήρωσε το έργο η επιτροπή. Αρα, λοιπόν, θέλω να διαβεβαιώσω το Σώμα ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας».

«Δεν πρέπει να αιτιάσθε τα κόμματα που σας ελέγχουν για τις παραλείψεις σας» απάντησε ο Σπ. Στριφτάρης για να τονίσει: «Δεν μπορεί η κυβέρνηση να μη δίνει κάθε χρόνο αυτά που χρωστά ώστε να μη δημιουργείται σωρευτικό έλλειμμα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ