Κυριακή 17 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η αήθης επίθεση κατά του «Ρ»...

Στη διάρκεια της πανελλαδικής αγροτικής σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Τετάρτη στη Λάρισα, κάποιοι αγροτοσυνδικαλιστές της ΝΔ επιτέθηκαν, με «αγοραίο ύφος», κατά του «Ριζοσπάστη»! Φτάνοντας, μάλιστα, στο έσχατο σημείο προκλητικότητας και θρασύτητας απαίτησαν από τους συναδέλφους τους, που ανήκουν στο ΚΚΕ, να αποκηρύξουν την εφημερίδα του Κόμματός τους!!

Οι εν λόγω, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, αγροτοσυνδικαλιστές της ΝΔ πρόβαλαν αυτή την απαράδεκτη κι ανιστόρητη απαίτηση, επειδή ο «Ρ» δημοσίευσε ρεπορτάζ με στοιχεία που αποδείκνυαν ποιος, πότε, πώς και γιατί υπονόμευσε την πρόσφατη αγροτική κινητοποίηση.

Δεν περιμέναμε από τους συγκεκριμένους αγροτοσυνδικαλιστές ν' αναγνωρίσουν δημοσίως ότι ο «Ρ» είναι η μοναδική εφημερίδα που διαθέτει καθημερινά πάρα πολύ χώρο για να προβάλει τα προβλήματα, τα αιτήματα και τους αγώνες της αγροτιάς, αλλά έχουμε την απαίτηση από τον καθένα που αναφέρεται, ή και κατηγορεί το «Ρ», να μιλάει με ευπρέπεια και σεβασμό για μια ιστορική κομμουνιστική εφημερίδα. Και, βεβαίως, δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να επιχειρήσει να λογοκρίνει ή να φιμώσει την εφημερίδα της Αλήθειας και του Δίκιου...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ