Τρίτη 19 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αναδείξεις υποψηφίων δημάρχων

Τον υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας, που θα στηρίξει στις ερχόμενες εκλογές, θα ανακοινώσει, αύριο Τετάρτη, η «Δημοτική Συνεργασία Λάρισας». Η ανακοίνωση θα γίνει σε ανοιχτή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί, στις 8 μ.μ., στο «Δημοτικό Ωδείο» της πόλης.

Στον Αγιο Παύλο Θεσσαλονίκης

Σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιείται σήμερα, στις 7 το απόγευμα, στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας, θα γίνει ο απολογισμός της ΔΕΑΚ («Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Αγίου Παύλου»), ο προγραμματισμός δράσης και η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου.

Η ΔΕΑΚ συμπλήρωσε ήδη τρία χρόνια ως Δημοτική Αρχή, με δήμαρχο τον Μιχάλη Μοσχονά. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γραμματείας της παράταξης, αυτά τα τρία χρόνια έγινε μια μεγάλη προσπάθεια που άλλαξε, ήδη, τη φυσιογνωμία του δήμου. «Αξονας αυτής της προσπάθειας ήταν η λογική, που λέει ότι ο δήμος δεν μπορεί να είναι ένας φορομπηχτικός μηχανισμός, που ταλαιπωρεί τους πολίτες, αλλά ένας αυθεντικός λαϊκός θεσμός, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών. Αυτή η δράση μας συναντά την αναγνώριση της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών, πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις και κομματικές προτιμήσεις, κάτι που εγγυάται ότι οι δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη θα ανανεώσουν τη λαϊκή εντολή προς την παράταξή μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ