Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΑΣ - ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
Να εκφραστεί η κοινωνική πλειοψηφία των δικηγόρων

Οι δικηγόροι μικρών και μεσαίων εισοδημάτων και κυρίως οι νέοι μπορούν να συσπειρωθούν στη «ΔΑΣ - Μαχόμενοι Δικηγόροι», τώρα με την ψήφο τους (στις εκλογές της Κυριακής) και αύριο με τη συμμετοχή τους στους κοινούς αγώνες, στη μάχη για να περάσει ο ΔΣΑ στα χέρια των μαχόμενων δικηγόρων και να εκφραστεί επιτέλους η κοινωνική πλειοψηφία των δικηγόρων της Αθήνας. Το μήνυμα αυτό βγαίνει από τις καθημερινές περιοδείες της «ΔΑΣ Μαχόμενοι Δικηγόροι» στους χώρους των δικαστηρίων και τη θερμή υποδοχή που συναντάει ο συνδυασμός στο δικηγορικό κόσμο.

Κατά τη διάρκεια χτεσινής εξόρμησης κλιμακίου του συνδυασμού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, με επικεφαλής τον υποψήφιο πρόεδρο του ΔΣΑ Β. Δημόπουλο, πολλοί δικηγόροι, κυρίως οι νέοι, για άλλη μια φορά εξέφρασαν την εμπιστοσύνη και την ελπίδα σ' αυτό το συνδυασμό.

Στις συζητήσεις με τους επικεφαλής του συνδυασμού, από αρκετούς δικηγόρους στα πηγαδάκια σχολιάζονταν πως η νεοσύστατη παράταξη «ΔΑΣ - Μαχόμενοι Δικηγόροι», στην οποία συμμετέχουν δικηγόροι από διάφορες αριστερές κινήσεις και συνδικαλιστικούς χώρους, εκφράζει τους νέους και μαχόμενους δικηγόρους. Ο Β. Δημόπουλος απαντώντας σε δικηγόρους είπε πως ο συνδυασμός αυτός θα συνεχίσει την ενωτική του προσπάθεια και μετά τις εκλογές για τη διαμόρφωση ενός πλατιού ρεύματος στους δικηγόρους της Αθήνας.

Στο μεταξύ αύριο στις 2το μεσημέρι η «ΔΑΣ - Μαχόμενοι Δικηγόροι» πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στο αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης, οδός Ακαδημίας 50.

Την ίδια μέρα στις 9 το βράδυ η παράταξη καλεί τους φίλους της για μια ευχάριστη ψυχαγωγική βραδιά, με καλό φαγητό, κρασί βαρελίσιο και ζωντανή μουσική στο κοσμικό κέντρο «Αμπελόφυλλο», οδός Λέλας Καραγιάννη και Σαμοθράκης 3 στην Κυψέλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ