Παρασκευή 11 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Αύριο Σάββατο:

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Πόσο φιλολαϊκή είναι τελικά η "πράσινη" ανάπτυξη;» διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, στις 6.30 μ.μ. στο ΠΠΙΕΔ (Λ. Δεκελείας 152 και Ατταλείας 2 - Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας).

Θα μιλήσουν ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Δανάη Γκούμα, μέλος της Επιτροπής για το Περιβάλλον της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 13 Φλεβάρη:

-- Σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «70 χρόνια ΝΑΤΟ, 70 χρόνια πόλεμοι και ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις κατά των λαών» διοργανώνει η ΚΟ Γλυφάδας, στις 11 π.μ. στα ΚΑΠΗ Αγίου Τρύφωνα (Αρχιπελάγους 23, Τερψιθέα). Θα μιλήσει η Χριστίνα Μπέλλα, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Νότιου Τομέα και μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Η ΚΟΒ Χερσονήσου - Μινώα διοργανώνει προβολή του ντοκιμαντέρ «ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ - Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά», στις 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης στο Αρκαλοχώρι.

-- Σύσκεψη με το Κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης του ΚΚΕ, διοργανώνει η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας, στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της Τομεακής Οργάνωσης Πιερίας (Βάρναλη 2) στην Κατερίνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ