Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Κάλεσμα αγώνα για την προάσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων

Κοινή συνέντευξη Τύπου, αύριο, Πέμπτη 17 Φλεβάρη

Κάλεσμα αγώνα και διεκδίκησης για την προάσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων απευθύνει το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων προς όλους τους εργαζόμενους στη Δικαιοσύνη και στα σωματεία τους. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των συνδικαλιστικών οργανώσεων στον χώρο της Δικαιοσύνης αύριο, Πέμπτη 17 Φλεβάρη στις 3.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Θα μιλήσουν εκπρόσωποι του ΔΣ του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων, του ΔΣ του Σωματείου Δικαστικών Διερμηνέων Αττικής, του ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθηνών, του ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Υπαλλήλων Γραμματείας Διοικητικών Δικαστηρίων και του ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Διοικητικών Δικαστηρίων Αθήνας.

«Εφτασε η ώρα να ακουστεί η δική μας φωνή!», τονίζει το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων και προσθέτει: «Οι ευθύνες της κυβέρνησης και όσων στήριξαν διαχρονικά την πολιτική της εμπορευματοποίησης της Υγείας, της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσής της είναι εγκληματικές. Δεν συμβιβαζόμαστε με την είδηση των δεκάδων νεκρών καθημερινά και των χιλιάδων κρουσμάτων ούτε δεχόμαστε να χάσουμε άλλους συναδέλφους. Οι εργαζόμενοι, οργανωμένοι στα σωματεία μας, ενωμένοι και συντονισμένοι, έχουμε τη δύναμη να αναμετρηθούμε με την αντιλαϊκή πολιτική και να επιβάλουμε το δίκιο μας. Οι εστίες αντίστασης, οι εργατικοί - λαϊκοί αγώνες που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα δείχνουν τον δρόμο. Η ελπίδα βρίσκεται στον αγώνα και η δύναμη στην οργάνωση!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ