Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σε άλλες πόλεις

Στα Γιάννενα, την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου αύριο, Πέμπτη 17 Φλεβάρη, ενάντια στην ακρίβεια, για την προστασία του εισοδήματος και την υγεία του λαού, έχει αποφασίσει το Εργατικό Κέντρο.

Στη Λιβαδειά, συλλαλητήριο διοργανώνουν συνδικάτα και φορείς την Παρασκευή 18 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν και οι αγρότες από το μπλόκο της Λιβαδειάς, καθώς και εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ από τα μεταλλεία του Αγίου Ιωάννη.

Συγκέντρωση την Παρασκευή 25 Φλεβάρη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας οργανώνουν σωματεία στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στα Τρίκαλα, συλλαλητήριο οργανώνουν σωματεία και μαζικοί φορείς το Σάββατο 26 Φλεβάρη, στις 12 μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Επίσης, οργανώνουν συγκέντρωση στην είσοδο του ΤΕΠ του Νοσοκομείου, την Τετάρτη 23 Φλεβάρη, στις 10 π.μ., στο πλαίσιο της πανυγειονομικής απεργίας. Σήμερα, Τετάρτη, θα γίνει σύσκεψη στη συνοικία Μπάρα στις 5 μ.μ. (πλατεία έναντι καφετέριας «Αναγνωστόπουλου»). Αύριο, Πέμπτη οργανώνεται σύσκεψη στην Αγία Μονή στις 5.30 μ.μ., στον κεντρικό πεζόδρομο, ενώ την Παρασκευή σύσκεψη πραγματοποιείται και στη συνοικία του Πύργου στις 5.30 μ.μ., στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών. Οι φορείς που συμμετέχουν: Σωματεία Γάλακτος, Τροφίμων & Ποτών, Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών & Βοηθών Λογιστών, Συνταξιούχων ΙΚΑ, Παράρτημα του ΠΜΣ, Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η Ανοιξη», Ενωση Γιατρών Νοσοκομείου & ΚΥ, Σύλλογος Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ), Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Νοσοκομείου, Ενωση ΕΒΕ Καλαμπάκας.

Στην Κέρκυρα κινητοποίηση θα γίνει το Σάββατο 26 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., μπροστά από την πρώην Νομαρχία.

Στην Αλεξανδρούπολη, σε συγκέντρωση το Σάββατο 26 Φλεβάρη, στις 12 το μεσημέρι, καλούν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων Περιοχής Αλεξανδρούπολης - Φερών - Σουφλίου «Η Ενότητα», η Ενωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και περιφέρειας, το Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων ν. Εβρου, το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Θράκης και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Εβρου.

Σε σύσκεψη για τον συντονισμό της δράσης και διαμόρφωση κοινού πλαισίου πάλης καλεί το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας τα σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες, σήμερα, Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Αμφισσα.

Δημοτική αρχή Πάτρας: Στηρίζει την πρωτοβουλία των Εργατικών Κέντρων για το συλλαλητήριο

Τη στήριξή της στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το Σάββατο 26 Φλεβάρη στις 11.30 π.μ., στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει τα Εργατικά Κέντρα Πάτρας, Αγρινίου, Αμαλιάδας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς - Ιθάκης ανακοίνωσε η δημοτική αρχή Πάτρας. Απευθύνει μάλιστα κάλεσμα στους 131 φορείς και σωματεία που διαδήλωσαν μαζί με τα συνδικάτα της Αττικής στις 29 Γενάρη, με τη μεγάλη πορεία Πάτρα - Αθήνα, να πάρουν αποφάσεις και να συμμετάσχουν και στις νέες κινητοποιήσεις, υπογραμμίζοντας ότι «ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσουμε την ικανοποίησή τους είναι να συνεχίσουμε στον δρόμο του αγώνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ