Σάββατο 19 Φλεβάρη 2022 - Κυριακή 20 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ «ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ»

Εκδήλωση με θέμα τον αγώνα των εργαζομένων στα «Πετρέλαια Καβάλας» και τις θέσεις του ΚΚΕ για την Ενέργεια πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 13/2, στο Συνεδριακό Κέντρο του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στη Νέα Καρβάλη η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Μανώλης Κελαϊδάκης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων KAVALA OIL «Το Βαρέλι».

Η εκδήλωση αποτέλεσε κομμάτι της πολύμορφης παρέμβασης του Κόμματος, που από την πρώτη στιγμή του αγώνα των εργαζόμενων στα «Πετρέλαια Καβάλας» βρίσκεται στο πλευρό τους μέσα από πολύμορφες παρεμβάσεις και δράσεις τόσο σε τοπικό επίπεδο με περιοδείες βουλευτών, παρουσία των στελεχών της ΤΟ Καβάλας στις εκδηλώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης, όσο και με παρεμβάσεις στα υπουργεία, στη Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο, ενάντια και στο όργιο καταστολής.

Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σήμερα αποσπάσματα από τις ομιλίες του Μ. Παπαδόπουλου και του Μ. Κελαϊδάκη, όπως κι ένα μικρό χρονικό του έως τώρα αγώνα των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ