Σάββατο 19 Φλεβάρη 2022 - Κυριακή 20 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Την Κυριακή η συγκέντρωση - συναυλία στα Ψαχνά

Εναν ακόμη σταθμό στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ αποτελεί η συγκέντρωση - συναυλία που διοργανώνουν την Κυριακή 20 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., στην πλατεία Ψαχνών, η Ενωση Εργαζομένων Μεταλλείων ΛΑΡΚΟ Ευβοίας, πολιτιστικοί και μαζικοί φορείς του δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων και εργατικά σωματεία της Εύβοιας.

Με σύνθημα «όλοι στον αγώνα για να μη μαραζώσει ο τόπος μας», απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής και αλληλεγγύης ώστε να σταλεί μία ακόμη δυναμική απάντηση στους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα της κυβέρνησης για μαζικές απολύσεις, εξώσεις και διάλυση της ΛΑΡΚΟ.

Στην κινητοποίηση της Κυριακής στα Ψαχνά αναμένεται να βρεθούν και εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ από το εργοστάσιο της Λάρυμνας και τα μεταλλεία του Αγίου Ιωάννη στη Βοιωτία, ενώ στο πλευρό τους θα σταθούν εργαζόμενοι και συνδικάτα της Εύβοιας που πήραν την πρωτοβουλία συντονισμού του αγώνα.

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους: Νίκο Γκέκα, Δημήτρη Καραβά, Δημήτρης Μακρή, «Μαντάρα», «ΜΕΝΙΑΝ» και «Υπεραστικούς» να τραγουδούν για τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ