Παρασκευή 25 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Αύριο, Σάββατο 26 Φλεβάρη

-- Στις 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο των Δημοτικών Σχολείων 4ου και 37ου, στη Λάρισα, η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το ξέσπασμα της πανδημίας με θέμα «Υγεία: Κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ προβάλλει το ντοκιμαντέρ «Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά» που είναι αφιερωμένο στους εξόριστους της Μακρονήσου, στο Κοινοτικό Κατάστημα Λαγκάδας στις 6 μ.μ. Επίσης, την Κυριακή 27/2 καλεί στην εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στην Κυδιάντα στις 11 π.μ., που είναι αφιερωμένη στους Χιώτες εξόριστους στη Μακρόνησο.

Την Κυριακή 27 Φλεβάρη

-- Στις 11.30 π.μ., στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Νεάπολης, οι Τομεακές Οργανώσεις Δυτικής Θεσσαλονίκης και ΕΒΕ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής!». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζήμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Καπιταλιστική ανάπτυξη: Μύθοι και πραγματικότητα. Το παράδειγμα της κλωστοϋφαντουργίας στη Νάουσα, μέσα από τον αγώνα των εργαζομένων στη "Νηματουργία Βαρβαρέσος"», οργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., στην παλιά «Βέτλανς», στη Νάουσα. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χρηστίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Σερβίων της ΤΕ Κοζάνης οργανώνει σύσκεψη στις 11 π.μ., στο δημαρχείο, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας του ΚΚΕ καλεί σε προβολή του Ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τη Μακρόνησο στις 7 μ.μ., στη Δάφνη (σχολείο).

Τη Δευτέρα 28 Φλεβάρη

Στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Κατερίνης «Εκάβη», η ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση για την Υγεία με αφορμή τα δύο χρόνια της πανδημίας. Στην εκδήλωση θα γίνουν παρεμβάσεις από εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας, ενώ θα ακολουθήσει κεντρική ομιλία από στέλεχος του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ