Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Λουτρόπολη η... Βουλιαγμένη

«Εχοντας υπόψη τις διατάξεις» τριών νόμων, ενός Προεδρικού Διατάγματος και μιας υπουργικής απόφασης, ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής Δ. Φράγκος αποφάσισε την ένταξη της Βουλιαγμένης στις διατάξεις περί ιαματικών λουτροπόλεων και να προχωρήσει στην απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων στην περιοχή του ώστε να εξυπηρετούνται οι λουόμενοι ασθενείς και οι εργαζόμενοι.

Εκτός του ότι ο Δ. Φράγκος ευτελίζει τις αρμοδιότητες που του δίνει ο Κώδικας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, παρέκαμψε εντελώς το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής (ΦΣΑ), που είναι αρμόδιος για τον καθορισμό εφημεριών και διανυκτερευόντων φαρμακείων. Ο ΦΣΑ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει το Δ. Φράγκο για παράνομη απόπειρα απελευθέρωσης των ωραρίων των φαρμακείων στην περιοχή του «ορμώμενος κυριολεκτικά από ταπεινά ψηφοθηρικά κίνητρα και ενόψει της επικείμενης προεκλογικής περιόδου», καθώς η «φωτογραφικού χαρακτήρα απόφαση πάρθηκε με αίτηση και προτροπή δύο μόνο φαρμακοποιών της Βουλιαγμένης, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού στην περιοχή». Δύο φαρμακεία ισοδυναμούν με δύο γωνιακά προεκλογικά κέντρα κι έτσι τα μάτια μας μπορεί να δουν πολλά... φωτογραφικά και σε άλλους τομείς μέχρι τις εκλογές.

Αλλά κι ο ΦΣΑ μην εκπλήσσεται για την απελευθέρωση της αγοράς στο επάγγελμα των φαρμακοποιών. Εδώ γίνεται χαμός παντού, η Βουλιαγμένη θα εξαιρούνταν;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ