Πέμπτη 10 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι με συμβάσεις COVID

Στάση εργασίας και συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο ΥΠΕΣ σήμερα από το Συνδικάτο ΟΤΑ και την Παναττική Επιτροπή των εργαζομένων

Στάση εργασίας (έναρξη βάρδιας έως 12 το μεσημέρι) έχει προκηρύξει για σήμερα Πέμπτη το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, καλώντας παράλληλα στη συγκέντρωση της Παναττικής Επιτροπής Εργαζομένων με συμβάσεις COVID, στις 10 π.μ. στο υπουργείο Εσωτερικών (λεωφ. Βασ. Σοφίας), με αιτήματα να μην απολυθεί κανείς στο τέλος του Μάρτη, να καταργηθούν όλες οι συμβάσεις «ελαστικής» εργασίας, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Η Παναττική Επιτροπή τονίζει ότι «οι ανάγκες των υπηρεσιών μας από προσωπικό είναι μεγάλες, ότι καλύπτουμε βασικές ανάγκες στη λειτουργία των υπηρεσιών, ότι χωρίς εμάς πολλές από αυτές θα είχαν αναστείλει ακόμα και τη λειτουργία τους.

Η κυβέρνηση μαζί με τους δημάρχους και τον περιφερειάρχη λένε ψέματα ότι περισσεύουμε, ότι οι μόνιμοι συνάδελφοί μας επαρκούν κ.λπ. Ποιον κοροϊδεύουν; Ολοι είναι από την ίδια μεριά, υιοθετούν και υλοποιούν πολιτικές κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Επιδιώκουν την υποβάθμιση ακόμα περισσότερο των υπηρεσιών από προσωπικό προκειμένου να τις χαρίσουν στους ιδιώτες.

Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε να υλοποιήσουν ούτε τους σχεδιασμούς τους ούτε την πολιτική τους. Δεν είμαστε ανακυκλώσιμα υλικά όπου μέχρι και σήμερα μας είχαν ανάγκη και αύριο μας πετάνε στην ανεργία. Είμαστε εργαζόμενοι που θέλουμε να έχουμε μόνιμη και σταθερή δουλειά, για να μπορούμε να πηγαίνουμε ένα πιάτο φαΐ στις οικογένειές μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ