Πέμπτη 17 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΣ ΚΝΕ
Εξω οι φασίστες από τις σχολές μας

Σε απομόνωση των φασιστικών ομάδων που δρουν στο σκοτάδι και προσπαθούν να σπείρουν το φόβο και την μοιρολατρία καλεί η Τομεακή Επιτροπή Σερρών της ΚΝΕ, με αφορμή τη «μόλυνση» που άρχισε να εμφανίζεται στις σχολές, με «στοχάδια», κέλτικους σταυρούς και σβάστικες, αλλά και το ξήλωμα των αφισών της ΚΝΕ ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Σε ανακοίνωσή του το Τομεακό Συμβούλιο Σερρών σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «είναι οι ίδιοι σκοταδιστές που το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσαν να σταματήσουν την οργάνωση του αγώνα των φοιτητών για να ανοίξουν οι σχολές, για την προστασία της υγείας του λαού, την οργάνωση των μαθητών εναντίον της Τράπεζας Θεμάτων και της ΕΒΕ (ελάχιστης βάσης εισαγωγής).

Είναι αυτοί που θέλουν να μπει στον γύψο η κάθε μορφή οργανωμένης διεκδίκησης για τα δικαιώματά μας. Προσπαθούν να σπείρουν τον φόβο, τη μοιρολατρία».

Καλεί τη νεολαία, τον λαό των Σερρών να πάρουν θέση και να απομονώσουν τη δράση των φασιστών «μέσα από την αυξημένη συμμετοχή στους φοιτητικούς συλλόγους και στα εργατικά σωματεία, την καθημερινή στάση του καθενός, μαχητικά και αγωνιστικά στην πάλη για το δίκιο, την ειρήνη και τη ζωή που μας αξίζει να ζούμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ