Παρασκευή 18 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Και νέο θετικό κρούσμα στην ΑΕΚ

Τέλος δεν φαίνεται να έχουν τα προβλήματα στην ομάδα της ΑΕΚ, που πλέον ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ιωνικό για την Basket League για μια ακόμη φορά θα παρουσιαστεί με απουσίες. Η «Ενωση» ανακοίνωσε χτες και δεύτερο θετικό κρούσμα κορονοϊού σε παίκτη της ομάδας, με την αγωνία των ανθρώπων της να μεγαλώνει ενόψει των σημερινών επαναληπτικών τεστ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοντά σε μια σπουδαία κίνηση με βλέψεις για το μέλλον βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φέρεται να συμφώνησε για την απόκτηση του 17χρονου Αλέξανδρου Σαμοντούροβ. Ο ύψους 2,09 νεαρός παίκτης αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ και ανήκει στην ακαδημία μπάσκετ της ΔΕΚΑ Θεσσαλονίκης έχοντας τραβήξει τα βλέμματα τόσο του Ολυμπιακού όσο και άλλων ομάδων της Basket League για το ταλέντο του. Μάλιστα ξεχώρισε στο πρόσφατο τουρνουά των ανερχόμενων αστέρων (rissing stars) στην Πάτρα, όπου με εξαιρετικές επιδόσεις οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Δεν του έφθαναν τα προβλήματα με το πιστοποιητικό συμμετοχής και τον κίνδυνο αποβολής ήρθαν και τα πρόστιμα από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τον Ηρακλή, που τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.000 ευρώ για το γεγονός πως οι παίκτες του παρουσιάστηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα με τρεις διαφορετικές φανέλες. Σημειώνεται πως οι «κυανόλευκοι» εμφανίστηκαν στον συγκεκριμένο αγώνα με μόλις 7 παίκτες εξαιτίας και των εξωαγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ