Σάββατο 2 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Συγκεντρώσεις με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» οργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σ' όλη τη χώρα.

Στα Γιάννενα

- Σήμερα Σάββατο 2 Μάρτη, στις 7μ.μ., στο κεντρικό καφενείο της Ζίτσας, θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σήμερα Σάββατο 2 Μάρτη, στις 7μ.μ., στο καφενείο Ηλία Καραγιάννη της Πεδινής, θα μιλήσει ο Κώστας Αλυσσανδράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

- Αύριο Κυριακή 3 Μάρτη, στις 11π.μ., στον κινηματογράφο «ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ» στα Γιάννενα, θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Αύριο Κυριακή 3 Μάρτη στις 7μ.μ. στο κέντρο «ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ», στο Πέραμα, θα μιλήσει ο Αποστόλης Τασούλας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Στην Πρέβεζα

- Αύριο Κυριακή 3 Μάρτη, στις 7μ.μ., στο ξενοδοχείο «Διώνη» θα μιλήσει ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Τη Δευτέρα 4 Μάρτη, στις 8μ.μ., στον Ωρωπό Πρέβεζας, σε κεντρικό καφενείο, θα μιλήσει ο Κώστας Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Στην Αρτα

- Σήμερα Κυριακή 3 Μάρτη, στις 7μ.μ., στο ξενοδοχείο «Κρόνος», θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πάτρα

- Η ΚΟΒ Ταμπαχάνων και Ανατολικών Συνοικιών καλεί σε πολιτική συγκέντρωση στα Σύνορα (απέναντι από το στρατόπεδο ΚΕΤΧ) αύριο Κυριακή 3 Μάρτη στις 11.30π.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Χαλάστρα

- Περιοδεία σε Χαλάστρα και Κύμινα Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί αύριο Κυριακή 3 Μάρτη ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης. Στις 10.30 το πρωί θα περιοδεύσει στη Χαλάστρα και στις 11.30π.μ. στα Κύμινα.

Στην Ημαθία

- Συγκέντρωση οργανώνει αύριο Κυριακή 3 Μάρτη η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 6.30μ.μ. στην Επισκοπή Νάουσας. Θα μιλήσει ο βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος.

Στη Λάρισα

- Σήμερα στο Ελευθέριο (7 μ.μ.) θα μιλήσει ο Σπ. Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στους Γόννους (8 μ.μ.) ο Γ. Χώτος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, στο Πολυδάμειο και στην Ερέτρεια θα μιλήσει ο Τ. Τσιόγκας, βουλευτής του ΚΚΕ. Συγκέντρωση θα γίνει και στα Βασιλικά.

Στη Μαγνησία

- Σήμερα στη Ζαγορά θα μιλήσει ο Ν. Γκατζής, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Αύριο στη Σούρπη θα μιλήσει ο Σπ. Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στα Τρίκαλα

- Σήμερα το πρωί, στα καταστήματα της πόλης (περιοδεία), στο Ριζάριο (7 μ.μ.) με ομιλητή τον Δ. Αρμάγο, μέλος του ΝΓ Τρικάλων του ΚΚΕ, στην Πηγή (7 μ.μ.) με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Αύριο στην Καλαμπάκα (11.30 π.μ.) με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Πυργετό (11.30 π.μ.) με ομιλήτρια την Ελένη Κουτούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Καρδίτσα

- Σήμερα στο Σταυρό (7 μ.μ.) με ομιλητή τον Απ. Κουτή, μέλος του ΝΓ Καρδίτσας του ΚΚΕ, στην Ιτέα (7 μ.μ.) με ομιλητή τον Κ. Θεοδωρίδη, μέλος του ΝΓ Καρδίτσας του ΚΚΕ, στο Κοσκινά (7 μ.μ.) με ομιλητή τον Β. Ξυδιά, μέλος του ΝΓ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

- Αύριο στο Μελισσοχώρι (7 μ.μ.) με ομιλητή τον Γ. Τσιούτρα, μέλος του ΝΓ Καρδίτσας του ΚΚΕ, στην Κυψέλη (7 μ.μ.) με ομιλητή τον Β. Ξυδιά, μέλος του ΝΓ Καρδίτσας του ΚΚΕ και στο Καλλιφώνι (7 μ.μ.) με ομιλητή τον Κ. Θεοδωρίδη, μέλος του ΝΓ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Στην Κόρινθο

- Σήμερα, κλιμάκιο της ΝΕ, με επικεφαλής τη γραμματέα Ειρήνη Ακαρέπη, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τη διοίκηση του σωματείου εργαζομένων στο καζίνο Λουτρακίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ