Σάββατο 2 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στον αγώνα μαζί με το ΠΑΜΕ

Σημαντική απήχηση στους εργαζόμενους, σε συνδικαλιστές και συνδικάτα βρίσκει το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για την Πανελλαδική του Συνδιάσκεψη που θα γίνει στις 6 του Απρίλη στο Γήπεδο Νήαρ Ηστ (Καισαριανή) και χρονικά συμπίπτει με τα τρία χρόνια από την ίδρυση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.

Στα πλαίσια αυτά ο Σύλλογος Υπαλλήλων των Δήμων Ανω Λιοσίων, Πετρούπολης, Φυλής, Καματερού, Θρακομακεδόνων και όμορων δήμων αποφάσισε να προχωρήσει σε συνελεύσεις στους χώρους ευθύνης του και να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή του στη Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ. Οπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην απόφασή του, «σε μια περίοδο που οι συμβιβασμένες ηγεσίες έχουν ταυτιστεί με τις επιλογές της κυβέρνησης και έχουν περιέλθει σε χειμερία νάρκη, τα ταξικά σωματεία καλούνται να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις συμμετοχής από κοινού με το ΠΑΜΕ και συμμετοχή στη συνδιάσκεψη».

  • Τη Δευτέρα, 4 Μάρτη, στις 6.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας ανοιχτή σύσκεψη οργανώνει και το Συντονιστικό Σωματείων Θριασίου. Θα συζητηθούν οι εξελίξεις στα ζητήματα του ασφαλιστικού, η οικονομική πολιτική, η οργάνωση των εργαζομένων και οι αγωνιστικές εκδηλώσεις που χρειάζονται στην επίθεση που δέχονται, η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας και οργανωτικά ζητήματα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ