Σάββατο 2 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ
Ολοι στη γενική συνέλευση του Παραρτήματος

Ευρύ κάλεσμα συμμετοχής στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Παραρτήματος Εργαζομένων στο Ολυμπιακό Χωριό και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μάρτη, στο κτίριο 51 της Β' Εργολαβίας και ώρα 3 το μεσημέρι, απευθύνουν προς όλους τους εργαζόμενους του εργοταξίου το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και το Παράρτημα με ανακοίνωσή τους.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να πάρουν μέρος στη γενική συνέλευση «για να πούμε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο εργοτάξιο και με ποιον τρόπο θα πιέσουμε εργοδότες και κυβέρνηση να δώσουν ουσιαστικές λύσεις για να διαμορφωθούν ανθρώπινες συνθήκες δουλιάς στο εργοτάξιο». Τα κύρια προβλήματα που αυτή τη στιγμή απασχολούν τους εργαζόμενους είναι τα χαμηλά μεροκάματα, η έλλειψη μέτρων ασφάλειας και υγιεινής, οι ανασφάλιστες και απλήρωτες υπερωρίες και αργίες, η εργοδοτική τρομοκρατία.

Να αποφασίσουμε, σημειώνεται πιο κάτω, «για το συντονισμό της πάλης μας και με τους εργαζόμενους που δουλεύουν στα άλλα ολυμπιακά και μεγάλα έργα, καθώς και την ανάπτυξη της πάλης μας με όλο τον κλάδο και όλη την εργατική τάξη. Ο συντονισμός αυτός είναι αναγκαίος γιατί είναι οι ίδιοι εργοδότες που δημιουργούν σε όλους τους εργαζόμενους τα ίδια προβλήματα και η ίδια κυβέρνηση που με την αντεργατική της πολιτική ενθαρρύνει και καλύπτει τους εργοδότες».

Στη συνέλευση θα γίνει εκλογή εφορευτικής επιτροπής, απολογισμός δράσης της προσωρινής διοίκησης, οικονομικός απολογισμός και θα αποφασιστεί πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ