Πέμπτη 7 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

-- Εκδήλωση - συζήτηση με τους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Θέρμης πραγματοποιεί η ΚΟΒ Μίκρας του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου στον Τρίλοφο.

Αύριο Παρασκευή

-- Οι Οργανώσεις Πόλης Μυτιλήνης πραγματοποιούν βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης του ΚΚΕ «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του», στις 8 μ.μ. στο cafe «Σουσαμλή» στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Νάσος Γαλής, γιατρός, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου και στέλεχος του ΚΚΕ, ενώ την παρουσίαση θα κάνει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ. Το πρωί της ίδιας μέρας ο Γ. Σιδέρης και τοπικά στελέχη θα περιοδεύσουν στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και θα συναντηθούν με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων.

Σάββατο 9 Ιούλη

-- Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στη Χαλκίδα πραγματοποιούν πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στο Πάρκο Δέλτα (Νεάπολη) στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος του Τομεακού Γραφείου Εύβοιας και της Επιτροπής Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του Κόμματος. Θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα από τους: Σοφία Αμπελιώτη (τραγούδι), Χρήστο Μαρμαρινό (κλαρίνο, τραγούδι), Γιώργο Τσόγκα (βιολί, τραγούδι), Νίκο Φρυγανιώτη (λαούτο), Χριστόδουλο Μετοχιάτη (κρουστά).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ