Τετάρτη 27 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
24ωρη απεργία σήμερα των εργαζομένων στο Real Estate ενάντια στην απόσχιση

Με 24ωρη απεργία σήμερα απαντούν οι εργαζόμενοι στο Real Estate της Πειραιώς, ενάντια στην απόσχιση που έχει αποφασίσει η τράπεζα, και πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του Real Estate στην οδό Κοραή στις 8.30 π.μ.

Την απεργία προκήρυξαν το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Ν. Αττικής και το ΕΚΑ, ενώ στηρίζουν και 5 σωματεία της τράπεζας (ΣΕΤΑΠ, ΣΕΥΤΠΕ, ΣΥΓΤΕ, ΕΝΩΤΙΚΟΥ, ΕΤΒΑ).

Οπως σημειώνει το «Αγωνιστικό Μέτωπο», «το σύνολο των συναδέλφων που εργάζονται εκεί είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη για να αποτύχουν τα σχέδια της εργοδοσίας». Την ίδια στιγμή, σημειώνει το «Αγωνιστικό Μέτωπο», «Ο ΣΕΤΠ έναν μήνα μετά τη μεγαλειώδη απεργία για την ΕΣΣΕ τηρεί σιγή ιχθύος για τις διαπραγματεύσεις βάζοντας πλάτη προφανώς για τις αποσχίσεις, τη συρρίκνωση αλλά και προετοιμάζοντας το κλίμα για τα ψίχουλα που από ό,τι φαίνεται θα συμφωνήσει με την τράπεζα για ένα επίδομα φτώχειας εφάπαξ (μόνο για φέτος δηλαδή) κι... έξω από την πόρτα».

Τον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς «απέναντι στα αντεργατικά σχέδια της διοίκησης και στην επιχειρούμενη παράτυπη απόσχιση της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ακινήτων (Real Estate)» στηρίζει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και καλεί τα σωματεία - μέλη του να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον αγώνα των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ