Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απάντηση στη λασπολογία με αφορμή τον βανδαλισμό επιγραφής για τον Γρ. Φαράκο στο Ναύπλιο

Απάντηση στη λασπολογία διαφόρων «καλοθελητών» του διαδικτύου και όχι μόνο, με αφορμή τον απαράδεκτο βανδαλισμό της επιγραφής της «οδού Γρηγόρη Φαράκου» στο Ναύπλιο, δίνει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ. Το συμβάν σημειώθηκε στο τέλος του προηγούμενου μήνα και από διάφορους «κύκλους» έγινε προσπάθεια να συνδεθεί με το ΚΚΕ.

Για να ντύσουν με αληθοφάνεια τις βρομιές τους, αξιοποίησαν άσχετα μεταξύ τους γεγονότα και περιστατικά, όπως ότι στον ίδιο δρόμο βρίσκεται η μάντρα του νεκροταφείου, όπου κάθε χρόνο το Κόμμα τιμά τους εκτελεσθέντες της Πρωτομαγιάς του 1944, ή την επίσκεψη που οργάνωσαν πρόσφατα στην Ακροναυπλία Οργανώσεις της ΚΝΕ από την Αθήνα.

Στο σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ τονίζει σε σχέση με τα κακόβουλα σχόλια για το Κόμμα και την ΚΝΕ: «Με αφορμή την απαράδεκτη ενέργεια βανδαλισμού της επιγραφής στην οδό Γρηγόρη Φαράκου στο Ναύπλιο, κάποιοι καλοθελητές βρήκαν την ευκαιρία να διακινήσουν κακόβουλα σχόλια, συνδέοντας το συγκεκριμένο γεγονός με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ούτε έχουν ούτε είχαν ποτέ σχέση με παρόμοιες ενέργειες, οι οποίες συνδέονται μόνο με προβοκάτορες και αντικομμουνιστές, κάτι το οποίο ισχύει προφανώς και για το παραπάνω περιστατικό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ