Σάββατο 3 Σεπτέμβρη 2022 - Κυριακή 4 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΝΕΟΛΑΙΑ
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Στην τελική ευθεία μπαίνει η πλούσια φεστιβαλική δραστηριότητα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η φεστιβαλική δραστηριότητα της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» με σύνθημα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" (Ν. Μπελογιάννης) - Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα».

Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται τις επόμενες βδομάδες σε μεγάλες πόλεις και νησιά, ενώ το τριήμερο 22, 23 και 24 Σεπτέμβρη ανάβουν τα φώτα των κεντρικών εκδηλώσεων στην Αθήνα, στον γνώριμο χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

Μέσα από το πρόγραμμά του, τα Στέκια του που θα λειτουργούν, το Φεστιβάλ φιλοδοξεί για μία ακόμα φορά να ανοίξει τη συζήτηση πάνω στις αγωνίες των νέων εργαζομένων, των μαθητών, των φοιτητών, των νέων γυναικών, να στείλει μήνυμα ανυπότακτης στάσης απέναντι στη ναρκωκουλτούρα, προβάλλοντας ταυτόχρονα τη διέξοδο στους προβληματισμούς. Συνεχίζοντας την παρουσίαση των Στεκιών του Φεστιβάλ και των δραστηριοτήτων που θα ξετυλιχτούν σε αυτά στη διάρκεια του τριημέρου, ο «Ριζοσπάστης» «επισκέπτεται» σήμερα τα Στέκια κατά των ναρκωτικών, την «Κόκκινη Γωνιά» για την ισοτιμία των γυναικών και τη Διεθνούπολη, που για μια ακόμα χρονιά θα γίνει σημείο συνάντησης, συζήτησης και οργάνωσης για Κομμουνιστικές Νεολαίες και Οργανώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ