Παρασκευή 7 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
Καμιά αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής

  • Κυκλοφορεί μαζί με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου»
  • Ετοιμες για τη μεγάλη πανεξόρμηση οι Κομματικές Οργανώσεις, για να διακινήσουν και να διαδώσουν το Κάλεσμα παντού

Σε λίγες ώρες με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» θα δοθεί στη δημοσιότητα το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ προς την εργατική τάξη, τον λαό, τη νεολαία. Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουν βάλει ψηλά τον πήχη της διακίνησής του ως αφετηρία ώστε το επόμενο διάστημα να αξιοποιηθεί πλατιά σαν βάση συζήτησης και επικοινωνίας με πλατύτερες εργατικές - λαϊκές δυνάμεις που θετικά προβληματίζονται και προσεγγίζουν τη δράση και τις θέσεις του Κόμματος.

Με όλες τους τις δυνάμεις θα φροντίσουν αυτό το προσκλητήριο μάχης για νέους μαζικούς και αποφασιστικούς αγώνες και για συμπόρευση με το ΚΚΕ να φτάσει στους χιλιάδες που απευθύνεται, στους εργαζόμενους, στους αυτοαπασχολούμενους των πόλεων και της υπαίθρου, επαγγελματίες, βιοτέχνες, επιστήμονες και αγρότες, στους νέους και τις νέες που φοιτούν στην Τριτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών. Το Κάλεσμα αποτελεί ένα βασικό «όπλο» για να παρακινηθούν στον αγώνα οι άνθρωποι της βιοπάλης συνειδητοποιώντας τη δύναμή τους. Για να δημιουργηθεί ρήγμα στην παθητική παρακολούθηση των εξελίξεων και την παραλυτική λογική της «αναμονής των εκλογών», που σκόπιμα καλλιεργούν στον λαό η κυβέρνηση και οι άλλες αστικές πολιτικές δυνάμεις.

Υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για να πιαστούν οι φιλόδοξοι στόχοι και να φτάσει το Κάλεσμα παντού. Είναι οι χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι άνθρωποι που θέλουν να μάθουν για τις θέσεις του Κόμματος, που καλοβλέπουν τη δράση του, με τους οποίους μπορούν οι ΚΟΒ να ανοίξουν πιο σταθερούς και βαθιούς διαύλους επικοινωνίας. Είναι όσοι βρίσκονται στο πλάι των Οργανώσεων δίνοντας μαζί σημαντικές μάχες το προηγούμενο διάστημα και οι οποίοι, αναλαμβάνοντας εκ νέου δουλειά και με την κατάλληλη στήριξη, μπορούν να πολλαπλασιάσουν το εύρος διάδοσης του Καλέσματος. Είναι η πείρα που υπάρχει στις Οργανώσεις από ανάλογες προσπάθειες, η δουλειά άτομο το άτομο, η εξάντληση της καταγραφής και η επιμονή για νέα περιθώρια, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και στέκια νεολαίας, ο έλεγχος και τα απαραίτητα διορθωτικά μέτρα για την επιτυχία της πανεξόρμησης.


Ηδη για αύριο το πρωί οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με τα φύλλα στο χέρι και δίνοντας τον τόνο εξάντλησης των πλάνων, προγραμματίζουν εξορμήσεις σε πάρκα και πλατείες, το «όργωμα» των λαϊκών γειτονιών χτυπώντας πόρτα πόρτα, στήνοντας σποτ διακίνησης της εφημερίδας σε εμπορικούς δρόμους, πάρκα και πλατείες. Ετσι θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες σε χώρους δουλειάς, εργοστάσια, γιαπιά, εταιρείες, σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα, αφετηρίες και στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σε μεγάλα νοσοκομεία και χώρους Εκπαίδευσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ