Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2022 - Κυριακή 30 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρόγραμμα συσκέψεων από τις ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ

Πλατύ άνοιγμα, μεταφέροντας το Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής για συμπόρευση με το ΚΚΕ, υλοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις Εύβοιας, οι οποίες προγραμματίζουν για τις επόμενες ημέρες μια σειρά συσκέψεις με θέμα «Καμία αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής».

Συγκεκριμένα:

-- Η ΚΟΒ Καρύστου την Κυριακή 30 Οκτώβρη, στις 19.00 στα γραφεία του Κόμματος, με ομιλητή τον Δημήτρη Παρασκευά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

-- Η ΚΟΒ Αλιβερίου τη Δευτέρα 31 Οκτώβρη, στις 19.30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Αλιβέρι, με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας.

-- Η ΚΟΒ Αρτεμισίου την Τρίτη 1η Νοέμβρη, στις 18.00 στο Ψαροπούλι, στο μαγαζί «Ο Θαλασσινός», με ομιλητή τον Δημήτρη Λιάσκο, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας.

-- Η ΚΟΒ Νοσοκομείου την Τετάρτη 2 Νοέμβρη, στις 20.00 στο «Τέχνης Δρώμενα» (Ιφιγενείας 8Α, Χαλκίδα), με ομιλήτρια την Ελένη Παπαγεωργίου, γιατρό στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς (ΓΟΝΚ) και συνεργάτη του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Αιδηψού την Τετάρτη 2 Νοέμβρη, στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Λ. Αιδηψού «Μελίνα Μερκούρη», με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ και του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας.

-- H KOB Κανήθου το Σάββατο 5 Νοέμβρη, στις 18.00 στο «Habit Cafe», στη νέα πλατεία Κανήθου (Γκίλη), με ομιλητή τον Δημήτρη Παρασκευά.

-- H KOB Ιστιαίας το Σάββατο 5 Νοέμβρη, στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ιστιαία, με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή Εύβοιας του Κόμματος.

-- Οι ΚΟΒ Νεάπολης και Κέντρου Χαλκίδας το Σάββατο 5 Νοέμβρη, στις 19.00 στα γραφεία του Κόμματος (Σαμαρτζή 24 και Γκορτζή), με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ