Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2022 - Κυριακή 30 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 29 Οκτώβρη

-- Η Τομεακή Επιτροπή Ζακύνθου πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Καμία αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής», στις 7.30 μ.μ. στο θέατρο του Σαρακινάδου, με ομιλητή τον Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ.

Κυριακή 30 Οκτώβρη

-- Η ΤΕ Λιβαδειάς πραγματοποιεί συνεστίαση - λαϊκό γλέντι στη 1 μ.μ. στο δημαρχείο Χαιρώνειας, σηματοδοτώντας την έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2022.

Δευτέρα 31 Οκτώβρη

-- Σε κομματική συγκέντρωση τυφλών, στις 5 μ.μ. στον «Φάρο Τυφλών» (Αθηνάς 17, Καλλιθέα), θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί περιοδεία στο εργοστάσιο ΚΑΛΑΣ στο Μεσολόγγι, στις 3 μ.μ., με επικεφαλής τον Δημήτρη Φραγκούλη, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

-- Η ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Για το σχολείο των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, απέναντι σε ένα σχολείο που αντί να μορφώνει εξοντώνει», στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Κατσούλειο» στον Εύδηλο. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, εκπαιδευτικός και μέλος της ΚΕ.

Τρίτη 1η Νοέμβρη

-- Στις 12 μ. η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί περιοδεία στις 6 π.μ. στο λιμάνι του Αστακού, στους εργαζόμενους των ιχθυοκαλλιεργειών του «Νηρέα», με επικεφαλής τον Δημήτρη Κομπλίτση, μέλος της ΤΕ.

-- Στις 3.30 μ.μ. ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ και της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ΣΟΛ.

Τετάρτη 2 Νοέμβρη

-- Οι ΚΟ του ΚΚΕ στον δήμο Βέροιας πραγματοποιούν πολιτική εκδήλωση - παρουσίαση του Καλέσματος της ΚΕ, στις 6 μ.μ. στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Pharmaten» στην Παλλήνη για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί περιοδεία στις 7 π.μ. στα γκαράζ του δήμου Μεσολογγίου, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ.

-- Στις 11 π.μ. η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί το 1ο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού.

-- Η ΤΕ Πιερίας πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση για το Κάλεσμα της ΚΕ, στις 7 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης «Εκάβη», με ομιλητή τον Θανάση Χριστίδη, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ