Παρασκευή 15 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», οργανώνει στον Αγιο Σπυρίδωνα η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ, σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ. Η συγκέντρωση θα γίνει στο καφενείο «Μπακάλη». Θα μιλήσει ο Κ. Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στην ταβέρνα «Τ' αξέχαστα», στην Αρχαία Κόρινθο, σήμερα, Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ.

-- Η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο «Νεράιδα» της Λαμίας, σήμερα, στις 9 μ.μ.

-- Η ΚΟΒ Αρτέμιδας (Λούτσα) πραγματοποιεί συγκέντρωση - συζήτηση τη Κυριακή, 17 του Μάρτη, στις 10.30 το πρωί, στο κέντρο «Αρχονταρίκι», οδός Κρυστάλλη 1, με θέμα «Οι δημοτικές εκλογές και οι θέσεις του ΚΚΕ», με ομιλητή το Βαγγέλη Ξένο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Αταλάντης του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση την Τετάρτη, 20 του Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο, με ομιλητή τον Γ. Παναγή, γραμματέα της ΝΕ Φθιώτιδας, για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

-- Οι ΚΟΒ Μύρινας του ΚΚΕ καλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν το δήμο, τους εργαζόμενους, τους αγρότες και τη νεολαία, την Τετάρτη, 20/3, στις 7μ.μ., στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης».

- Εκδήλωση με θέμα «Εναλλακτική πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τους μικρομεσαίους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους» διοργανώνει την Πέμπτη 21 του Μάρτη στις 7 μ.μ. η Αχτιδική Επιτροπή Εμπορίου Λάρισας του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση, που θα γίνει στο κέντρο «Φρούριο» στη Λάρισα, θα μιλήσει ο Σπ. Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ