Παρασκευή 15 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για τις 3 του Απρίλη

«Μπορούμε να τους σταματήσουμε», είναι το μήνυμα των μεγάλων διαδηλώσεων χτες στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα και 43 ακόμα πόλεις όλης της χώρας

Χιλιάδες εργατοϋπαλλήλων σε δεκάδες συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα διατράνωσαν χτες το απόγευμα την απόφασή τους και τη θέλησή τους να σταματήσουν τον κατήφορο της κυβέρνησης και των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών, έτσι ώστε τα αντιασφαλιστικά μέτρα - με όποιο προπαγανδιστικό περιτύλιγμα κι αν εμφανίζονται - να μην περάσουν για μια ακόμα φορά.

Οι χτεσινές κινητοποιήσεις αποτέλεσαν προειδοποίηση προς την κυβέρνηση να σταματήσει αμέσως τα αντεργατικά της σχέδια. Ταυτόχρονα, έδωσαν μήνυμα στις πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ να σταματήσουν τον ολισθηρό κατήφορο της συμμετοχής στον στημένο διάλογο - απάτη και να ταχθούν, όπως έχουν υποχρέωση, με το μέρος της εργατικής τάξης, απαιτώντας συνολική απόρριψη των αντιασφαλιστικών μέτρων με μαζική, λαϊκή, πανεργατική κινητοποίηση.

Η συνέχεια έτσι κι αλλιώς θα δοθεί από δεκάδες Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και σωματεία, στις 3 του Απρίλη με απεργίες και νέα συλλαλητήρια.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ