Παρασκευή 15 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Ο Χάρης Μάστορας υποψήφιος δήμαρχος

Μέσα από μια μαζική εκδήλωση που αναδεικνύει και την απήχηση της Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης Κέρκυρας ανακηρύχτηκε ο Χάρης Μάστορας υποψήφιος δήμαρχος. Η εκδήλωση παρουσίασης του υποψηφίου και των θέσεων της Κίνησης έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας. Τον Χάρη Μάστορα, που είναι και πρόεδρος του Σωματείου των Λογιστών, παρουσίασε ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης, Γιάννης Πιέρρης. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν πολίτες του δήμου και εκπρόσωποι μαζικών φορέων της Κέρκυρας, που κατέγραψαν με την παρουσία τους την ανάγκη να «αλλάξει σελίδα» η Κέρκυρα. Να υπάρξει πλατιά αγωνιστική συσπείρωση στο Δήμο Κερκυραίων ικανή να αντιπαλέψει και να ανατρέψει το σημερινό αντιλαϊκό συσχετισμό δυνάμεων που υπάρχει σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στόχος της κίνησης, όπως παρουσιάστηκε, μέσα από την πορεία προς τις δημοτικές εκλογές, είναι να μετακινήσει τον άξονα της συζήτησης από τα πρόσωπα στην πολιτική και τις επιπτώσεις αυτής της πολιτικής στη ζωή των εργαζομένων, της νεολαίας, των αγροτών και των επαγγελματοβιοτεχνών της πόλης.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δ. Πιτσιάβας, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Κέρκυρας του ΚΚΕ, ο Β. Αρμενιάκος, δήμαρχος Μελιτιαίων, ο Ν.Κουλούρης, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λευκιμαίων, ο Χ. Χαραλάμπους, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αχιλλείων. Ακόμα, ο Αλέκος Λιθαδόπουλος και ο Κώστας Παπαδάτος εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Κέρκυρας. Επίσης, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Σωματεία Οικοδόμων, Λογιστών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Ναυτεργατών και Ξενοδοχοϋπαλλήλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ