Πέμπτη 1 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Μικρό αποδείχτηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας για να χωρέσει τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους ανθρώπους που συμπορεύονται αγωνιστικά με το ΚΚΕ και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΤΕ Φθιώτιδας, δίνοντας το «παρών» στη συγκέντρωση, χτες βράδυ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, ο Κ. Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας, ο Κ. Μπασδέκης και ο Π. Πολίτης, μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ανοίγοντας τη συγκέντρωση η Ανδριάνα Μπαφούτσου, Γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, αφού καλωσόρισε τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους νέους και τις νέες, σημείωσε ότι με μια πολύμορφη δραστηριότητα όλο αυτό το διάστημα «δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσει παντού το Κάλεσμα συμπόρευσης του ΚΚΕ, για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων, για να βγουν στο προσκήνιο οι δικές μας ανάγκες: "Ηρθε η ώρα να φανεί η δύναμη του λαού. Η αγανάκτηση και η οργή να γίνει οργανωμένος αγώνας".

Αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στέλνουμε και σήμερα. Μέσα από τη δραστηριότητα, τη συζήτηση που αναπτύσσεται φαίνεται ότι δυναμώνει ο προβληματισμός, το "δεν πάει άλλο", το ότι "κάτι πρέπει να γίνει" για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση. Απευθυνόμαστε στον λαό της Φθιώτιδας, σε όλους αυτούς με τους οποίους συναντηθήκαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στον μεγάλο αγώνα της ΛΑΡΚΟ, στα μπλόκα των αγροτών, στις κινητοποιήσεις για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Λαμίας και των Κέντρων Υγείας, στις κινητοποιήσεις των πλημμυροπαθών, στην απεργία στις 9 Νοέμβρη, να δυναμώσουμε τους αγώνες για την υπεράσπιση της ζωής, του βιοτικού επιπέδου και του εισοδήματός μας, για αξιοπρεπή ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, να δυναμώσουμε το ΚΚΕ παντού, σε όλες τις πολιτικές μάχες και εκλογικές αναμετρήσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ