Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 4 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκλογές στις 11 Δεκέμβρη στο ΓΕΩΤΕΕ

Την Κυριακή 11 Δεκέμβρη θα διεξαχθούν οι εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ) σε όλη την Ελλάδα (γεωπόνοι, δασολόγοι, κτηνίατροι, γεωλόγοι, ιχθυολόγοι). «Παίρνουμε στα χέρια μας τη ζωή και τα δικαιώματά μας», τονίζει η «Πανεπιστημονική» και καλεί σε ενίσχυση του ψηφοδελτίου της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων στη διακήρυξη:

«Σήμερα, η πλειοψηφία των γεωτεχνικών έχουμε ανάγκη από έναν φορέα που:

  • Στηρίζει διεκδικήσεις για κατάργηση των "ελαστικών" εργασιακών σχέσεων, άμεσες προσλήψεις γεωτεχνικών, για κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και όλων των χαρατσιών, για αύξηση του αφορολόγητου και καθιέρωσή του στους αυτοαπασχολούμενους, ενάντια σε κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, επαγγελματικού εξοπλισμού, τραπεζικών λογαριασμών.
  • Προτάσσει τις δυνατότητες που αντικειμενικά υπάρχουν για ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, κόντρα στις κατευθύνσεις της ΚΑΠ και αξιοποίηση του ορυκτού - ενεργειακού πλούτου και των δασικών οικοσυστημάτων με κριτήριο την ικανοποίηση των κοινωνικών αναγκών και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων.

Η άνοδος του ψηφοδελτίου "Πανεπιστημονική Γεωτεχνικών & Συνεργαζόμενοι" αποτελεί προϋπόθεση για να ενισχύονται τα εμπόδια στη λειτουργία του ΓΕΩΤΕΕ ως μηχανισμού υλοποίησης της αντιλαϊκής πολιτικής. Για να διεκδικηθούν από καλύτερες θέσεις σύγχρονα αιτήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας». Για περισσότερες πληροφορίες στο http://panepistimonikigeo.blogspot.com


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ