Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 4 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ
Μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά

Γίνεται το Σάββατο 3 Δεκέμβρη, στην Πανεπιστημιούπολη 2 του ΠαΔΑ

Ιστορική στιγμή για το φοιτητικό κίνημα στη χώρα μας είναι η φετινή Πανελλαδική Συνάντηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) που πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Δεκέμβρη στην Αθήνα, με αποφάσεις και συμμετοχή από 114 Φοιτητικούς Συλλόγους από όλη τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη συνάντηση που έγινε το 2021 συμμετείχαν 67 Φοιτητικοί Σύλλογοι. Στη συνέχεια και μετά το άνοιγμα των σχολών, τον Μάη του 2022 στις φοιτητικές εκλογές συμμετείχαν 260 Φοιτητικοί Σύλλογοι πανελλαδικά. Ετσι γίνεται φανερό ότι στη φετινή Πανελλαδική Συνάντηση του ΜΑΣ συσπειρώνεται ένα μεγάλο μπλοκ Συλλόγων, που ξεπερνά το ένα τρίτο του συνόλου των Συλλόγων που υπάρχουν και αναγνωρίζονται πανελλαδικά.

«Συντονιζόμαστε πανελλαδικά - Αγωνιζόμαστε συλλογικά! ΣπουδάΖΟΥΜΕ με δικαιώματα», είναι το σύνθημα της φετινής Πανελλαδικής Συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιούπολη 2 του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα) στο Αμφιθέατρο Χατζηνικολάου του Κτιρίου Α. Για την πρόσβαση με ΜΜΜ ο κοντινότερος σταθμός μετρό είναι αυτός του Αιγάλεω (μπλε γραμμή), διαφορετικά με τα λεωφορεία 829 και 703.

Οι εργασίες της ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί συναυλία και πάρτι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ