Τετάρτη 7 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΥΓΕΙΑ
ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Δυναμώνει ο αγώνας ενάντια στην επιχειρηματική δράση

Από τη Δευτέρα 12 Δεκέμβρη οι κινητοποιήσεις στην Αττική

Κάλεσμα διοργάνωσης παναττικής βδομάδας δράσης από τις 12 Δεκέμβρη και μετά, για την Υγεία του λαού, απευθύνει το Σωματείο Εργαζομένων «Θριασίου» Νοσοκομείου προς όλα τα σωματεία, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, στις «Συμπράξεις» με τον ιδιωτικό τομέα, στη μετατροπή των νοσοκομείων σε «επιχειρηματικές μονάδες», είτε με τη μορφή των ΝΠΙΔ (Νοσοκομεία «Παπαγεωργίου», Κομοτηνής, Σπάρτης) είτε με τη μορφή των παραρτημάτων Ανωνύμων Εταιρειών (Νοσοκομείο Σαντορίνης).

Τη Δευτέρα 12 Δεκέμβρη το Σωματείο Εργαζομένων «Θριασίου» Νοσοκομείου προχωρά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.30 μ.μ., στην είσοδο του νοσοκομείου, απαιτώντας την άμεση ακύρωση των αναστολών εργασίας και μονιμοποίηση συμβασιούχων, αυξήσεις στους μισθούς - επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, με άμεση καταβολή Δώρου Χριστουγέννων.

Παράλληλα, ενάντια στο «νέο ΕΣΥ» των νοσοκομείων - επιχειρήσεων, των ιδιωτικοποιήσεων και συγχωνεύσεων μονάδων Υγείας, οι υγειονομικοί θα διαδηλώσουν και στην πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκέμβρη, με συγκέντρωση στις 12.30 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ