Πέμπτη 15 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ, Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

Στη μαζικότερη συγκέντρωση των τελευταίων πολλών χρόνων στον Ασπρόπυργο μίλησε χτες το απόγευμα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου «Γαλαξίας», το «παρών» έδωσαν κάτοικοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής όπως και εργαζόμενοι στη βιομηχανική ζώνη του Θριάσιου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΚΟ Ασπροπύργου, που άλλωστε στην πλούσια πολιτική δραστηριότητά της συμμετείχαν όλοι το προηγούμενο διάστημα.

Παρευρέθηκαν ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Αττικής, ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Ανατολικής Αττικής, και ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ.

Το άνοιγμα της συγκέντρωσης έκανε ο Αλέξανδρος Τσοκάνης, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Ασπροπύργου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο λαός του Ασπροπύργου ξέρει ότι το ΚΚΕ βρέθηκε μπροστά στον αγώνα, σε όλες τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε τα προηγούμενα χρόνια, για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Το ΚΚΕ συνεχίζει και βρίσκεται μόνιμα και σταθερά μπροστά στον αγώνα για να παρθούν μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους στις μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εδώ, για να μη θρηνήσουμε άλλους νεκρούς και σακατεμένους εργάτες.

Οσοι συμμετείχαν σε αυτούς τους αγώνες, όσοι εμπνεύστηκαν και εκφράστηκαν από αυτούς, όσοι βαρέθηκαν να βλέπουν τον έναν διαχειριστή να διαδέχεται τον άλλον και η ζωή τους να συνεχίζει να υποβαθμίζεται, ήρθε η ώρα να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να ακούσουν το μήνυμα που στέλνει το ΚΚΕ σε όλο τον λαό του Ασπροπύργου και της Δυτικής Αττικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ