Πέμπτη 19 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΠ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ
Μόνο το ΚΚΕ στέκεται δίπλα στον βιοπαλαιστή αγρότη και κτηνοτρόφο

RIZOSPASTIS

Να μην περιγράφουν άλλο τα προβλήματά τους οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι κάλεσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, Σπύρος Κοτοπούλης, τονίζοντας πως αυτά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της ΕΕ και της ΚΑΠ που εφάρμοσαν όλες οι έως και σήμερα κυβερνήσεις και αναφερόμενος και στην κατάσταση στον νομό, τόνισε:

«Μόνο το ΚΚΕ αποκάλυψε τι σημαίνει ΕΕ και ΚΑΠ, ποια θα είναι τα αποτελέσματά τους, δηλαδή η εγκατάλειψη δυναμικών καλλιεργειών όπως ο καπνός εδώ στην Αιτωλοακαρνανία και βέβαια το μαράζωμα της υπαίθρου.

Μόνο το ΚΚΕ αντιπάλεψε αυτές τις πολιτικές, στήριξε και στηρίζει τους αγώνες μας και τα αιτήματα επιβίωσης που έχουμε για να ζούμε με αξιοπρέπεια στα χωριά μας και να καλλιεργούμε τα χωράφια μας.

Ο,τι κερδίσαμε το κερδίσαμε με τους σκληρούς αγώνες μας, τίποτα δεν μας χαρίστηκε, άλλοτε πετύχαμε μικρές νίκες, όπως οι συνάδελφοι μηλοπαραγωγοί στην Αγιά της Λάρισας, και άλλοτε με μεγάλους, όπως το αφορολόγητο όριο από τα μεγάλα μπλόκα το 2016.

Οι αγώνες μας έχουν αποτελέσματα, χρειάζονται και είναι πολύτιμοι. Το πιο ριζικό όμως είναι να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της οικονομίας στην εξουσία. Αυτό συμφέρει και τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους.

Στις επερχόμενες εκλογές, λοιπόν, η ολόπλευρη στήριξη του ΚΚΕ είναι μονόδρομος για εμάς. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει δυνατοί αγώνες για ρήξη και ανατροπή και αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ