Παρασκευή 20 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΥΓΕΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανοιχτή σύσκεψη φορέων για το Κέντρο Υγείας μετά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις

Σε ανοιχτή σύσκεψη σωματείων και φορέων, συνεχίζοντας τον αγώνα για την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας της περιοχής, καλεί την Κυριακή 22 Γενάρη, στις 11 π.μ., στα γραφεία του, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής.

«Μόνο η λαϊκή παρέμβαση μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα του λαού. Καμία αναμονή, συνεχίζουμε τον αγώνα για να δοθεί οριστική λύση και το ΚΥ Λαυρίου να λειτουργεί σύμφωνα με τις αυξημένες ανάγκες του λαού της περιοχής», τονίζει το Εργατικό Κέντρο. Υπενθυμίζει ότι μετά τη μαζική παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε, «η κυβέρνηση έδωσε μια προσωρινή λύση στέλνοντας 7 γιατρούς μέχρι το τέλος του μήνα ώστε να συνεχιστεί η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Λαυρίου». Παράλληλα, καλεί τους φορείς και τον λαό της περιοχής «να μη δείξουμε καμία στάση αναμονής γιατί από την 1η Φλεβάρη θα αντιμετωπίσουμε ξανά το ίδιο πρόβλημα».

«Τώρα πρέπει να υπάρξει ισχυρή αγωνιστική απάντηση, οργάνωση του λαού και των φορέων της περιοχής της Λαυρεωτικής και των κοντινών νησιών, για να επιβάλουμε να δοθεί οριστική λύση με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου. Ο μόνος δρόμος είναι ο αγώνας για δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλο τον λαό, καμία ανάμειξη ιδιωτών στον τομέα της Υγείας. Τώρα ο αγώνας μας να οδηγηθεί στην πλήρη στελέχωση όλων των ΚΥ της Ανατολικής Αττικής και τη δημιουργία δημόσιου Γενικού Νοσοκομείου που να καλύπτει τις ανάγκες του εργαζόμενου λαού», σημειώνει το Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ