Παρασκευή 20 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου το εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο

Την εκλογοαπολογιστική Γενική του Συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 29 Γενάρη στις 9.30 π.μ. το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.

«Το συνέδριο του ΕΚΑ θα πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο όπου ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη, η φτώχεια, η ακρίβεια, η ανεργία έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, η σήψη του συστήματος όλο και μεγαλώνει», τονίζει η Διοίκησή του, επισημαίνοντας:

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες η εργατική τάξη δεν έχει άλλη επιλογή, με οργάνωση και αγώνα στους κλάδους, στους χώρους δουλειάς και κατοικίας, δυναμώνοντας τα σωματεία και δημιουργώντας κι άλλα σε όλους τους κλάδους, να αντιμετωπίσει αυτές τις εξελίξεις».

Καλώντας τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν τη ζωή που τους ανήκει, με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις τους, τονίζει ότι το συνέδριο «μπορεί και πρέπει να αποτελέσει αφετηρία για την εργατική τάξη, που μαζί με τους συμμάχους της να βάλουν φραγμό στην αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική, να περάσουμε στην αντεπίθεση», υπογραμμίζοντας ότι η ΓΣ θα είναι ανοιχτή για όλους τους εργαζόμενους, καλώντας τους να συμμετέχουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ