Πέμπτη 26 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
13ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΝΕ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Στο πλαίσιο της τρίμηνης καμπάνιας γνωριμίας με την ΚΝΕ και αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ μπροστά στο 13ο Συνέδριο της Οργάνωσης, με τίτλο «Είμαστε χιλιάδες - νέοι εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές - μέλη της ΚΝΕ. Γιατί όχι και εσύ; Ελα μαζί μας!», προγραμματίζονται τις επόμενες μέρες τα εξής:

  • Στην Κοζάνη, εκδήλωση της ΟΠ Δυτ. Μακεδονίας της ΚΝΕ με θέμα «Μακριά από τον τόπο σου και στην ξενιτιά, αυτές είναι οι "ευκαιρίες" που το σύστημα γεννά», το Σάββατο 28 Γενάρη στις 12 μ. στην Εναλλακτική Σκηνή ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Θα μιλήσουν ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, η Φωτεινή Δημαράκη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ και υποψήφια διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, και ο Σπύρος Μωυσιάδης, μέλος του ΣΠ Δυτ. Μακεδονίας της ΚΝΕ και εποχιακά εργαζόμενος στον κλάδο του Τουρισμού.
  • Στο Ηράκλειο, εκδήλωση της Οργάνωσης Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ με θέμα «Οι θέσεις της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά - Το φαινόμενο του ναρκωτουρισμού», το Σάββατο 28 Γενάρη στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών και των Εξαρτήσεων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ