Πέμπτη 26 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ»
Προγραμματισμός για τη δράση το 2023

Το Γενικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Εμείς που σπουδάσαμε στον σοσιαλισμό» πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρίαση με τη νέα του σύνθεση, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.

Επειτα από τη συζήτηση κατέληξε σε απόφαση, που αναφέρει ανάμεσα σε άλλα: «Οι πρόσφατες πετυχημένες αρχαιρεσίες του συλλόγου μας μπορούν να αποτελέσουν την αφετηρία για το μεγαλύτερο άπλωμα και τη συνολική καλυτέρευση της δράσης μας.

Μπορούμε να διακρίνουμε δυο πτυχές στη δράση του συλλόγου: Μια πτυχή που έχει να κάνει με σταθερή ροή δραστηριότητας (επικοινωνία, ανακοινώσεις και συμβολή στη δράση του λαϊκού κινήματος, λύση και βελτίωση τεχνικών ζητημάτων, άλλα τρέχοντα θέματα κ.τ.λ.) και κάποιες ιδιαίτερες δραστηριότητες: Εκδηλώσεις, ημερίδες, συνεστιάσεις, επιστημονική και μεταφραστική δουλειά κ.ο.κ.». Και προσθέτει: «Η ιδιαιτερότητα της επόμενης, προεκλογικής περιόδου, απαιτεί από μας να δείξουμε ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις εναλλασσόμενες συνθήκες της αντιπαράθεσης, προβάλλοντας την ανωτερότητα του σοσιαλισμού».

Επίσης επισημαίνεται η «ανάγκη να ασχολούνται σε μόνιμη βάση περισσότερα μέλη με την οργάνωση της δραστηριότητας του συλλόγου. Εδώ εντάσσεται και η δουλειά που πρέπει να γίνει στα "παραρτήματα" ανά περιοχές της Ελλάδας» και να γίνει ευρύ άνοιγμα για την εγγραφή νέων μελών.

Το επόμενο διάστημα θα διοργανωθούν επίσης μια σειρά εκδηλώσεις:

Ημερίδα για τον αντικομμουνισμό στη Θεσσαλονίκη στις 10 Μάρτη, επίσης Ημερίδα «Σοσιαλισμός και Υγεία» που προετοιμάζεται για το επόμενο διάστημα, συνεστιάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και πολλά άλλα στη διάρκεια του έτους, που θα ανακοινώνονται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ