Παρασκευή 3 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Το Κιλκίς επισκέφτηκε χτες ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος στο οποίο συμμετείχαν ακόμα η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Κ. Μακεδονίας, τα μέλη της ΚΕ Ε. Δημάκης και Θ. Χρηστίδης, ο βουλευτής του ΚΚΕ Λ. Στολτίδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σ. Αβραμόπουλος και Γ. Χαβατζάς.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ παραβρέθηκε και μίλησε σε μαζική σύσκεψη φορέων στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο, όπου λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε μαζική, μαχητική πολιτική εκδήλωση με τον ίδιο κεντρικό ομιλητή.

Αμέσως μετά την ομιλία του και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και του συνθήματος «Ενας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία», η Γραμματέας της ΚΟ Κιλκίς Ειρήνη Χατζή παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος στον νομό, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή καταχειροκροτούμενοι.

«Εμπρός για κομμουνιστή βουλευτή στο Κιλκίς» προέτρεψε τους παρευρισκόμενους η Ειρήνη Χατζή, δίνοντας το σύνθημα της πιο αποφασιστικής μάχης το επόμενο διάστημα για την ενίσχυση του ΚΚΕ στην επερχόμενη εκλογική μάχη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ