Τρίτη 7 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μαχητική αισιοδοξία και δύναμη για να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ παντού

Παρουσιάστηκαν υποψήφιοι του Κόμματος για τις βουλευτικές εκλογές

Οι υποψήφιοι που παρουσίαστηκαν στην εκδήλωση της Κυριακής
Οι υποψήφιοι που παρουσίαστηκαν στην εκδήλωση της Κυριακής
Σε μια μαζική και όμορφη εκδήλωση, στη Σμίλα Αρχαίας Ολυμπίας, η ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2023 και παρουσίασε ορισμένους από τους υποψήφιους βουλευτές στον νομό. Μέσα σε κλίμα μαχητικής αισιοδοξίας, μέλη, οπαδοί και φίλοι του Κόμματος διασκέδασαν και πήραν δυνάμεις για την υλοποίηση μιας μεγάλης πολιτικής εξόρμησης με στόχο την ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Στη συνεστίαση χαιρετισμό απηύθυνε ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το άνοιγμα έκανε η Στέλλα Αναστασίου, μέλος της ΤΕ, που παρουσίασε και τους πρώτους υποψηφίους του ΚΚΕ στον νομό, που είναι: Χρήστος Αθανάσουλας, 67 χρονών, συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Πύργου και υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου. Θανάσης Βομπίρης, 64 χρονών, αγρότης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας. Χρήστος Γιάνναρος, 43 χρονών, μηχανολόγος μηχανικός, δημοτικός σύμβουλος Πύργου και Γραμματέας της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ. Νατάσα Παναγιωτάρα, 54 χρονών, ιδιωτική υπάλληλος, δασκάλα μουσικής, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας. Ζωή Τσάση, ξενοδοχοϋπάλληλος, πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κάστρου Κυλλήνης και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας.

Στον χαιρετισμό του, ο Σωτήρης Παρίσης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Να μην ξεγελαστεί ο λαός μας από την ψεύτικη αντιπαράθεση των αστικών κομμάτων, επειδή τώρα μπροστά στις εκλογές φόρεσαν τη στολή του "μονομάχου". Κανείς να μην ξεχάσει ότι τέσσερα χρόνια τώρα, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συνέπρατταν και ψήφιζαν με τη ΝΔ μια σειρά αντιλαϊκά μέτρα και νομοσχέδια, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει πάνω από το 50% των νόμων της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πάνω από το 70%. Κανείς να μην ξεχάσει ότι όλοι μαζί απέρριψαν τις προτάσεις και τροπολογίες του ΚΚΕ που αφορούσαν την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων και την υπεράσπιση του εισοδήματός τους».

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ πρωτοπόροι αγωνιστές που ο κόσμος τούς ξέρει με το μικρό τους όνομα

Αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα των εκλογών υπογραμμίζοντας ότι «το δίλημμα δεν είναι το ποιος θα ηγείται της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης, ποιο κόμμα ή ποια συνεργασία κομμάτων για να έχει σταθερότητα το αστικό πολιτικό σύστημα. Το πραγματικό δίλημμα είναι αν θα υπάρχει σταθερότητα για τον λαό μας, και αυτό προϋποθέτει δυνατό ΚΚΕ και αδύναμη την όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει».

Τέλος, ανέφερε: «Ας σκεφτεί ο λαός μας πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, αν περισσότεροι βουλευτές του ΚΚΕ βρίσκονταν στα αριστερά έδρανα της Βουλής, αν περισσότεροι δήμοι είχαν δημάρχους σαν τον Κώστα Πελετίδη στην Πάτρα, αν περισσότερα Εργατικά Κέντρα και συνδικάτα είχαν τέτοιες διοικήσεις σαν το Εργατικό Κέντρο της Αμαλιάδας. Ε, λοιπόν, όλοι αυτοί που μας εμπιστεύονται καθημερινά σε σωματεία και φορείς, όλοι αυτοί που εμπιστεύονται τους κομμουνιστές στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, αλλά και σε δεκάδες Αγροτικούς Συλλόγους της περιοχής, με το ίδιο κριτήριο να εμπιστευτούν και συνολικότερα το ΚΚΕ. Με το χέρι στην καρδιά να πάνε στην κάλπη και να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το ΚΚΕ, γιατί ξέρουν ότι αυτή είναι η μόνη ψήφος που δεν πάει χαμένη. Αλλωστε, το ξέρουν και το έζησαν εδώ στον νομό σας όλοι, ξέρουν ποιος ήταν μπροστάρης στους αγώνες των αγροτών και σε άλλα οξυμένα λαϊκά προβλήματα, ποιος μπήκε μπροστά για την αντιμετώπιση των μεγάλων πυρκαγιών. Αυτό είναι το ΚΚΕ και τέτοιοι είναι και οι υποψήφιοί του, πρωτοπόροι αγωνιστές που ο κόσμος της περιοχής τούς ξέρει με το μικρό τους όνομα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ