Πέμπτη 16 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
Μπροστάρηδες σε όλους τους αγώνες οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στον νομό παρουσίασε η ΤΟ Εύβοιας του ΚΚΕ, σε συνέντευξη Τύπου, χτες, Τετάρτη.

Η Λένα Γεροπαναγιώτη, Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους τόνισε: «Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Εύβοια απαρτίζεται από αγωνιστές, που ο λαός της Εύβοιας τους γνωρίζει καλά γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, μπροστά στους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες. Συστήνονται στον λαό της Εύβοιας όχι με χαιρετούρες αλλά καθημερινά στη μάχη της υπεράσπισης του δίκιου του».

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Εύβοια είναι:

Γιώργος Μαρίνος. 68 ετών, από τον Αγ. Λουκά Αλιβερίου. Μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής από το 2007 έως το 2012 και από το 2015 έως σήμερα. Ηταν για χρόνια ναυτεργάτης, ασυρματιστής και ανέπτυξε δράση στο ναυτεργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Δήμητρα (Τάνια) Αυλωνίτη. 36 ετών, κάτοικος Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι) Ληλαντίου. Καθηγήτρια Αγγλικών, διατηρεί φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Συμμετέχει στην Επιτροπή Αγώνα πλημμυροπαθών κατοίκων Ληλαντίου και είναι μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Εύβοιας. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατ. Στερεάς του ΚΚΕ.

Βαγγέλης Γεωργατζής. 51 ετών, κάτοικος Σκεπαστής του δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Αννας. Ρετσινάς, πρόεδρος του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών - Δασεργατών Εύβοιας.

Στέφανος Μουτουσίδης. 60 ετών, κάτοικος Χαλκίδας. Λογιστής, πρόεδρος της Ενωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Λογιστές) Εύβοιας και μέλος της διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου 9ου Περιφερειακού Διαμερίσματος. Επίσης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυμάλλης.

Βασίλης Παπασωτηρίου. 40 ετών, κάτοικος Ιστιαίας. Μηχανολόγος μηχανικός, μέλος της αντιπροσωπείας του Παραρτήματος Εύβοιας του ΤΕΕ, μέλος ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιστιαίας. Μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Γεωργία - Δέσποινα Πύθουλα. 36 ετών, κάτοικος Χαλκίδας. Αυτοαπασχολούμενη φιλόλογος. Γραμματέας του Οικολογικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Ατταλης. Πρώην δημοτική σύμβουλος Διρφύων - Μεσσαπίων. Μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Γιάννης Τζαβάρας. 46 ετών, κάτοικος Χαλκίδας. Τεχνολόγος γεωπόνος ζωικής παραγωγής, εργαζόμενος στη βιομηχανία πτηνοτροφίας. Οργανωτικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Τροφίμων - Ποτών - Γάλακτος, πρόεδρος του Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας. Μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Γρανέττα Τσιβίκα. 56 ετών, κάτοικος Χαλκίδας. Αυτοαπασχολούμενη ιατρός - ρευματολόγος. Μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας. Δημοτική σύμβουλος Χαλκίδας από το 2020 με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ.

Στην παρέμβασή του ο Γιώργος Μαρίνος απηύθυνε κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Καλούμε όλους αυτούς που πληρώνουν ακριβά την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, να πάρουν τη θέση τους, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και να του δώσουν μεγάλη δύναμη στις εκλογές.

Ο λαός δυνατός με ισχυρό ΚΚΕ και αδύνατη η όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Αυτή η επιλογή κρίνεται στις ερχόμενες εκλογές και αυτή μπορεί να αφοπλίσει τα ψεύτικα και εκβιαστικά διλήμματα του τύπου "Μητσοτάκης ή Τσίπρας", "δημοκρατία ή εκτροπή", ενώ είναι γνωστό ότι τα κόμματα του κεφαλαίου πιστεύουν στον ίδιο "θεό", στο καπιταλιστικό κέρδος. Είναι δεσμευμένοι στη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ενωσης, το λεγόμενο Ταμείο Ανάκαμψης, το σκληρό υπερμνημόνιο και την "πράσινη μετάβαση", της αβάσταχτης ακρίβειας, της ενεργειακής φτώχειας και της διάλυσης των εργασιακών, κοινωνικών, ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Είναι δεσμευμένοι στους επικίνδυνους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, συνένοχοι για τις αμερικανικές βάσεις, την εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, τη μετατροπή της Ελλάδας σε αμερινανοΝΑΤΟικό ορμητήριο και μόνο το ΚΚΕ αγωνίζεται για την απεμπλοκή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ