Πέμπτη 16 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΑΤΤΙΚΗ
Θεματικές εκδηλώσεις από Οργανώσεις του ΚΚΕ

Κυριακή 19 Φλεβάρη

Από τις Οργανώσεις Νότιου Τομέα Αττικής, με θέμα «Πόλη και υποδομές για τον λαό ή για τους λίγους;», στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Λεωφ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη).

Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, βουλευτής, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του Κόμματος. Θα γίνουν παρεμβάσεις από τους:

-- Σεμίνα Διγενή, δημοσιογράφο - συγγραφέα, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

-- Στέλλα Βαλαβάνη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής, περιφερειακή σύμβουλο Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα.

-- Θανάση Καλαμπαλίκη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα.

-- Παύλο Αλεξανδράκη, γραμματέα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αττικής.

-- Γιώργο Ιωαννίδη, δημοτικό σύμβουλο Αργυρούπολης - Ελληνικού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Νέων Αργυρούπολης (ΑΟΝΑ), υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα.

Δευτέρα 20 Φλεβάρη

Από τις Οργανώσεις Ανατολικών Συνοικιών, με θέμα «Υποδομές, ελεύθεροι χώροι, χρήσεις γης για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών ή για τα συμφέροντα των λίγων; Η περίπτωση της ΠΥΡΚΑΛ», στις 7.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις.

Τετάρτη 22 Φλεβάρη

Από την ΚΟ Αττικής, με θέμα «"Πράσινη ανάπτυξη" της ΕΕ και των κομμάτων της = ενεργειακή φτώχεια για τον λαό... Ως εδώ! Την απάντηση θα τη δώσουμε μαζί! Γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με ΚΚΕ δυνατό!», στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Wyndam» (πλατεία Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο). Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τετάρτη 1η Μάρτη

Από την ΚΟ Αττικής, με θέμα «Λαϊκή στέγη vs τράπεζες και funds. Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, με ΚΚΕ δυνατό!», στις 7.30 μ.μ. στον κινηματογράφο «Αλέκα» στου Ζωγράφου (πλατεία Γαρδένιας). Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος.

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους:

-- Βάλσαμο Συρίγο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Γιάννη Αναγνώστου, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Αττικής, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα.

-- Δανάη Κυλάκου, πρόεδρο του Συλλόγου Οικοτρόφων Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Αθήνας.

-- Ανδρέα Καραβίδα, δημοτικό σύμβουλο Ζωγράφου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα.

-- Θανάση Καλαμπαλίκη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2023-05-13 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ (2023-04-04 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ (2023-03-22 00:00:00.0)
Για τον «ψηφιακό μετασχηματισμό» (2023-03-17 00:00:00.0)
Θεματικές εκδηλώσεις από Οργανώσεις του ΚΚΕ (2023-02-15 00:00:00.0)
Τιμά τα 80 χρόνια από τη μάχη του Στάλινγκραντ (2023-02-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ