Τρίτη 21 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διήμερη περιοδεία του Θ. Παφίλη σε Ανατ. Μακεδονία - Θράκη

Την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα επισκεφτεί το διήμερο 22 και 23 Φεβρουαρίου ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κόμματος.

-- Αύριο Τετάρτη θα επισκεφτεί τη Δράμα. Στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με την διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και στη 1 μ.μ. με εκπροσώπους των σωματείων και εργαζόμενους του νοσοκομείου. Στις 6 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Δράμας του ΚΚΕ, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων στο δημαρχείο, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

-- Την Πέμπτη 23/2 θα επισκεφτεί τον Εβρο. Στις 11 π.μ. θα περιοδεύσει στη γαλακτοβιομηχανία «Εβροφάρμα» και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 12.30 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη με Αγροτικούς Συλλόγους του Βόρειου Εβρου, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Βύσσας. Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο «Εγνατία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ