Σάββατο 18 Μάρτη 2023 - Κυριακή 19 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Εκδήλωση κατά του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων (21/3), με σύνθημα «Στην ίδια γειτονιά, στα ίδια θρανία αδέρφια στον αγώνα για άλλη κοινωνία», διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας της ΚΝΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μάρτη, στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Μπιργάλιας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας.

Θα ακολουθήσει hip hop συναυλία με τον «Κίσσα Γκρί» και τους «Nada & Nesa», ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με έντεχνο λαϊκό γλέντι.

Στο κάλεσμά της η ΤΟ Α' Αθήνας της ΚΝΕ αναφέρει: «Ο ρατσισμός και οι διακρίσεις γεννιούνται και αναπαράγονται στο έδαφος του σημερινού συστήματος, του καπιταλισμού. Την ίδια ώρα, η καπιταλιστική βαρβαρότητα δεν κάνει διακρίσεις και δείχνει το αποκρουστικό της πρόσωπο σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ τιμάμε την Παγκόσμια Μέρα κατά του ρατσισμού και παλεύουμε για την αλληλεγγύη και τη συναδέλφωση των λαών ενάντια στον πραγματικό κοινό τους εχθρό, τον ιμπεριαλισμό.

Οι λαοί όλου του κόσμου δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν!

Ολοι, ανεξάρτητα από φυλή, φύλο, θρησκεία, γλώσσα, χώρα καταγωγής, αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, αντικρίζουν καθημερινά το αποκρουστικό πρόσωπο του συστήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ