Σάββατο 18 Μάρτη 2023 - Κυριακή 19 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις σε δήμους και γειτονιές

Οι Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ συνεχίζουν το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με συγκεντρώσεις σε δήμους και γειτονιές με σύνθημα «`Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό. Ολοι στον αγώνα, με ΚΚΕ δυνατό!». Πιο συγκεκριμένα, προγραμματίζουν:

Σάββατο 18 Μάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Βύρωνα στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Ταπητουργείου). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθήνας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν: Αντώνης Δαβανέλος και Σπύρος Τζόκας, υποψήφιοι βουλευτές στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Σαρωνικού στην αίθουσα Δημοτικών Συμβουλίων στο δημαρχείο Σαρωνικού. Θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Πεύκης - Λυκόβρυσης στην πλατεία Σοφούλη. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Νέας Μάκρης στο Πολιτιστικό Αθλητικό Πάρκο (πρώην βάση) Νέας Μάκρης. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Κορωπίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

Κυριακή 19 Μάρτη

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Αμαρουσίου στην πλατεία ΗΣΑΠ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γιώργος Πομάσκι, ομοσπονδιακός προπονητής στίβου και υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Γούβας και Παγκρατίου στην πλατεία Πλυτά. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Ωρωπού στο αμφιθέατρο του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης» (Σταδίου 2). Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Βαγγέλης Χριστοφόρου, υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Μελισσίων στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Ν. Ηρακλείου στο ανοιχτό θεατράκι στο Ν. Ηράκλειο (δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠ). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Ταύρου στην πλατεία Αγίας Σοφίας. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης. Θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Μάνος Σαριδάκης, ερευνητής στο Αστεροσκοπείο Αθηνών, και η Στέλλα Βαλαβάνη, υποψήφιοι βουλευτές στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Παλλήνης στην κεντρική πλατεία Γέρακα. Θα μιλήσει η Θοδώρα Πασχαλίδου, υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής. Θα απευθύνει χαιρετισμό η Ελένη Γερασιμίδου, ηθοποιός, υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Ραφήνας στην κεντρική πλατεία Ραφήνας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Χολαργού - Παπάγου στο δημαρχείο Χολαργού. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Φυλής του ΚΚΕ με αυτοαπασχολούμενους και επαγγελματίες, στο καφέ «White Rose». Θα μιλήσει ο Βασίλης Μαμάης, μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια βουλευτής στη Δυτική Αττική.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Αγίας Παρασκευής στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου (Νεαπόλεως 7). Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ, η ΚΟ Παιανίας στην αίθουσα Συνιδιοκτησίας στην Παιανία. Θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος.

Δευτέρα 20 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Μεταμόρφωσης του ΚΚΕ στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Μεταμόρφωσης (Δηλαβέρη) με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη.

Σε άλλες περιοχές

Κυριακή 19 Μάρτη

Στις 7.30 μ.μ., στον Ωρωπό Πρέβεζας στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση για την «απελευθέρωση» της Ενέργειας. Ομιλητής ο Αντώνης Ραλλάτος, δασολόγος, επικεφαλής του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ. Παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν από την Τίνα Ζέκα, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας και περιφερειακή σύμβουλο Ηπείρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και τον Δημήτρη Ντούλια, μέλος της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στις ανεμογεννήτριες στην περιοχή του Θεσπρωτικού.

Στις 6 μ.μ. η ΤΕ Αρτας του ΚΚΕ στο μουσικό καφενείο «Κασέτα» (Αγ. Κωνσταντίνου 4) εκδήλωση για τις γυναίκες με θέμα «Μην ψάχνεις διαφορές που δεν υπάρχουν. Τόλμησε με δυνατό ΚΚΕ βαδίζοντας τον δρόμο για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας». Ομιλήτρια η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Αμπελώνα Λάρισας, στο πρώην καφενείο Ζαχαρή. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Στέλιος Τσικριτσής, υποψήφιος βουλευτής στον νομό Λάρισας.

Δευτέρα 20 Μάρτη

Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Λευκάδας η ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Δασικοί Χάρτες - Κτηματολόγιο, για τα κέρδη του κεφαλαίου ή προς όφελος του λαού;». Ομιλητής ο Αντώνης Ραλλάτος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ